Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Team Monuta
Amersfoort

Onze uitvaartverzorgers

Johan Sienema

Mijn naam is Johan Sienema en ik ben werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta in de regio Amersfoort – Leusden. Als geboren ‘Keientrekker’ ben ik nu woonachtig in Leusden, hierdoor ben ik bekend met de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties. Dit komt mij goed van pas bij het adviseren van ieders persoonlijke uitvaart, afhankelijk van waar de behoefte ligt. Met een achtergrond in de dienstverlening mag u van mij een flexibele en dienstbare service verwachten.

Als zeer ervaren uitvaartverzorger in de regio sta ik u bij in alle praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals het uitzoeken van de polissen. Dit zodat we samen de ruimte krijgen om het afscheid zo persoonlijk te maken. Denk hierbij aan het verwerken van de lievelingsbloemen van uw dierbare in de uitvaart, of het uitnodigen van een ritueelbegeleider die met de juiste rituelen een onvergetelijk afscheid voor u kan realiseren. Alles kan en mag. Ik ben er voor u.

Sander Groeneveld

Sinds 2010 werk ik als uitvaartverzorger in de regio Amersfoort. Mijn passie is het verzorgen van een goede uitvaart. Ik wil families rust en ruimte bieden. Zo kunnen ze goed afscheid nemen en nadenken over hoe de uitvaart eruit moet zien. Ik stel mij dienstverlenend op en zorg ervoor dat de uitvaartwensen van de overledene en/of nabestaande zo passend mogelijk worden ingevuld. Daarvoor bespreek ik de mogelijkheden dan ook goed met de familie. Welk soort kist willen ze, hoe moet de kaart eruit zien, wordt het een begrafenis of crematie en een geestelijk medewerker de dienst of zijn woorden en muziek leidend? Mijn dag is goed wanneer iedereen na een uitvaart met een goed gevoel naar huis gaat en aangeeft dat het afscheid precies zo is gelopen als ze voor ogen hebben gehad.