Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
020 - 236 65 28

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Roos op grafsteen

Begrafenis regelen in regio Amstelveen

Het kan fijn zijn om uw overleden dierbare nog te bezoeken na het overlijden. Dat is de meest voorkomende reden waarom mensen kiezen voor een begrafenis. Wij helpen u graag met een passende begrafenis in Amstelveen en omgeving. Samen geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare. Voor een begrafenis in regio Amstelveen kunt u bijvoorbeeld terecht bij de welbekende begraafplaats Zorgvlied. Veel bekende Nederlanders zijn hier begraven. Maar in Amsterdam en omgeving vindt u veel meer begraafplaatsen. U bent hierin vrij in uw keuze. Wilt u meer weten over het regelen van een begrafenis in regio Amstelveen? Neem dan contact op voor meer informatie.

020 - 236 65 28
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in regio Amstelveen

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in de omgeving van Amstelveen, kan Evelien Ninaber u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wij staan u bij op iedere locatie die u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de omgeving van Amstelveen? Neem dan gerust contact op.

020 - 236 65 28
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel of Nes aan de Amstel? Wij staan voor u klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

020 - 236 65 28