Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
020 - 236 65 28

Team Monuta
Evelien Ninaber

Onze uitvaartverzorgers

Evelien Ninaber

Mijn naam is Evelien Ninaber – Prins, uitvaartverzorger en franchisenemer voor Monuta in Amstelveen, Nes aan de Amstel en Ouderkerk aan de Amstel. Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart ben ik uw aanspreekpunt en sta ik voor u klaar. Ik neem alle praktische zorgen uit handen en bied een luisterend oor. Het is voor mij iedere keer weer heel speciaal dat ik als uitvaartverzorger niet van te voren weet bij wie ik binnenkom om een uitvaart te bespreken. Ik krijg heel veel te horen over de overledene en de familie, waardoor we samen met de nabestaanden vorm kunnen geven aan een passende uitvaart. Een mooi eindresultaat neerzetten waarbij de nabestaanden terug kunnen kijken op een goed en waardig afscheid dat past bij hun dierbare. Dit helpt enorm bij de verwerking van het verlies, en dat is waar ik het voor doe. Ik weet als bewoner en uitvaartverzorger in Amstelveen precies wat er mogelijk is op het gebied van afscheid nemen in deze regio.