Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Amsterdam

Er zijn meerdere begraafplaatsen in Amsterdam en omgeving. Bijna ieder stadsdeel heeft een eigen begraafplaats. Iedere begraafplaats heeft ook zijn eigen karakter en mogelijkheden. Zo hebben sommige begraafplaatsen in Amsterdam ook een klein café of koffiehuis. Hier kunt u in alle rust uw overleden dierbare gedenken, met een kop thee, koffie of een borrel. U kunt hier bijvoorbeeld ook de condoleance regelen. Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster, R.K. Begraafplaats Buitenveldert, Begraafplaats Westgaarde en begraafplaats Westerveld hebben zo’n mogelijkheid. Verder vindt u in Amsterdam de begraafplaatsen de Nieuwe Noorder, begraafplaats Vredenhof in West, begraafplaats St. Barbara aan de Spaarndammerdijk en Zorgvlied in Zuid. Daarnaast kunt u terecht in Diemen bij Sint Petrus’ Banden. Wanneer wij een begrafenis regelen in Amsterdam, staan wij u tijdens iedere stap bij. Wij regelen de begrafenis zoals u dat graag wilt.

0800 - 023 05 50
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Amsterdam

Veel mensen in Amsterdam kiezen voor een crematie. In Amsterdam zijn er drie crematoria, aan drie kanten van de stad. In stadsdeel Noord vindt u de Nieuwe Noorder, een begraafplaats en crematorium. In West vindt u Crematorium Westgaarde. Een bijzonder terrein met verstrooiveld op de begraafplaats. Hier kan de as van fans van Ajax worden verstrooid op gras uit het oude De Meer stadion. Naast het veld staat zelfs een originele dug-out uit het oude stadion. In Oost vindt u de Nieuwe Ooster. Wanneer wij de crematie regelen in Amsterdam kunnen wij overal terecht om een passend afscheid van uw overleden dierbare te verzorgen. Ook als u de crematie ergens anders dan in Amsterdam wilt regelen. U heeft de vrije keuze en wij staan u overal in Nederland bij. Zo komen wij ook regelmatig bij de prachtig gelegen Monuta crematoria in Zoetermeer en Alkmaar, gelegen op ongeveer 45 minuten rijden.

0800 - 023 05 50
Man tijdens begrafenisdienst

Bijzondere uitvaartlocaties in Amsterdam

Afscheid nemen kan bijna overal. Zo kunt u de uitvaart in Amsterdam regelen in een uitvaartcentrum of crematorium, maar ook in een kerk, of zelfs de tennisvereniging, het buurthuis of de favoriete horecagelegenheid van uw overleden dierbare. Een voorbeeld van zo’n bijzondere uitvaartlocatie is Haddock, een sfeervol pand met een industriële uitstraling. Ook kunt u terecht bij Paviljoen Puur, een prachtige locatie midden in het groen bij Fort Diemerdam. Dit pand staat op de lijst van Werelderfgoed van Unesco. Andere bijzondere locaties om de uitvaart in Amsterdam te regelen zijn Café Plan West, Tapastheater Oost en Hotel Buiten. Staat de favoriete locatie hier niet tussen? De uitvaartverzorgers in Amsterdam zijn bekend met de mogelijkheden in de regio en vertellen u er graag meer over.

0800 - 023 05 50
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Broek in Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Edam, Katwoude, Landsmeer, Monnickendam, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Volendam of Zuiderwoude? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0800 - 023 05 50