Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Team Monuta
Amsterdam

Onze uitvaartverzorgers

Esmeralda Ovaa

Er komt een moment waarop we afscheid moeten nemen van onze dierbaren. De wijze waarop dit gebeurt is essentieel, daarom doe ik dit mooie werk als uitvaartverzorger in Amsterdam. Samen met u zorg ik ervoor dat de wensen gerealiseerd worden en dat het afscheid een herinnering wordt waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een afscheid dat eer doet aan het leven van uw overleden dierbare en die troost en kracht geeft voor degenen die doorgaan.

Dit werk te mogen doen, in míjn Amsterdam. Waarom ik houd van Amsterdam? Het is een prachtige, unieke stad. Iedereen mag en kan zichzelf zijn. De inwoners zijn eigengereid, oprecht, hebben humor en zijn veelzijdig. De mengelmoes, zoveel verschillende culturen die samen leven en zich allemaal trots Amsterdammer noemen. Daar leef ik voor. Zo veelzijdig als Amsterdammers zijn, zoveel mogelijkheden zijn er op het gebied van een uitvaart in Amsterdam. Amsterdammers vinden niet snel iets raar of vreemd, ze zijn ruimdenkend. De dood, uitvaartwensen en rouw, onderwerpen die steeds meer bespreekbaar zijn. Het vooraf bespreken van uw wensen is altijd mogelijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kom ik graag bij u langs. Een uitvaart die geheel verloopt zals degene waarvan afscheid genomen moet worden het gewild zou hebben, geeft troost en kracht.

Dasha Elfring

In deze ingrijpende en kwetsbare periode in uw leven bied ik u liefdevolle en duidelijke ondersteuning. Ik ontzorg u graag waarbij overleg, oog voor detail, openheid en daadkracht bij mij voorop staan. Zo kunt u zich vertrouwd en veilig voelen om samen met mij invulling te geven aan het komende afscheid.

Als uitvaartverzorger is vertrouwen voor mij de basis in ons onderling contact. Ik houd aandacht voor mijn werk, communiceer helder en luister goed naar uw wensen, zodat ik u in uw kracht kan zetten op de dag van de uitvaart.

Ik luister naar u en voel en denk met u mee. Samen zoeken wij naar wat voor u van wezenlijk belang is. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Niets hoeft omdat het zo hoort. Het gaat om uw afscheid. Een afscheid dat past bij uw wijze van leven en denken. Een tastbare herinnering waarop u goed kunt terugkijken en waaraan u troost kunt ontlenen.

Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten. (M.L. King)