Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Apeldoorn

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Kies uw uitvaartcentrum in Apeldoorn

Zoekt u een uitvaartcentrum in Apeldoorn, dan heeft u keuze uit drie uitvaartlocaties: Loolaan, Osseveld en Ugchelen. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in een van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Apeldoorn bieden allen een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om een uitvaart op een andere locatie of in een crematorium te organiseren. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Op korte termijn een uitvaartverzorger spreken?
Maak vrijblijvend een afspraak, ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Uitvaartcentrum Loolaan in Apeldoorn

Uitvaartcentrum Loolaan

Aan de bosrijke Loolaan in Apeldoorn bevindt zich het eerste uitvaartcentrum van Monuta, geopend in 1929. Het statige uiterlijk van de straat en het monumentale pand zijn binnen doorgevoerd: het interieur van ons uitvaartcentrum aan de Loolaan in Apeldoorn is gebaseerd op de klassieke, traditionele stijl van Britse landhuizen. Dit zorgt voor een warme, huiselijke uitstraling.

Aula en koffiekamer

Aula Loolaan

Onze aula in ons uitvaartcentrum in Apeldoorn is stijlvol en klassiek ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. De kamer is geschikt om een afscheidsdienst te organiseren, maar ook voor condoleances. Er zijn zestig zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. De ruimte is daarnaast goed toegankelijk voor mindervaliden. De kamer ernaast is geschikt voor een intiem samen zijn met de naaste familie, tijdens een kleinschalige afscheidsdienst of wanneer u behoefte heeft om zich even terug te trekken met een kleiner gezelschap.

24-uurskamer

24 uurskamer Loolaan

Maakt u gebruik van een van de 24-uurskamers, dan ligt hier uw overleden dierbare opgebaard tot de dag van de uitvaart. In deze kamer krijgt u en uw familie de ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. U krijgt een sleutel van de kamer, waardoor u 24 uur per dag de kamer uw dierbare kunt bezoeken en zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Deze kamers kleedt u verder geheel naar wens aan met dierbare spullen, zoals foto’s, schilderijen of muziek. U heeft daarnaast de beschikking tot een toilet en gratis koffie, thee en frisdrank. Uiteraard is het ook mogelijk om uw overleden dierbare thuis op te baren. Uw uitvaartverzorger komt in dit geval elke dag even langs om te vragen hoe het met u gaat en eventueel uw dierbare te verzorgen. Een koninklijk tintje is aanwezig door de namen van de vijf 24-uurskamers. Deze zijn vernoemd naar Nederlandse paleizen, zoals bijvoorbeeld de Eikenhorst.

Uitvaartcentrum Osseveld in Apeldoorn

Uitvaartcentrum Osseveld

In de wijk Osseveld, aan de Veenhuizerweg, ligt ons ruime uitvaartcentrum in Apeldoorn. Het centrum heeft een moderne uitstraling, de grote (dak)ramen geven de aula een open karakter en zorgen voor veel licht. Wanneer de zon schijnt, voelt u de zachte warmte. Bij regen heeft u een fijne plek om te schuilen.

Aula en koffiekamer

Aula Osseveld

De aula is op te delen in twee ruimten, waarbij u de beschikking heeft tot een intiemer gedeelte voor een kleinere afscheidsdienst, maar waar ook plek is voor 120 mensen wanneer de tussendeur tussen de twee ruimten open staat. Sluiten wij de kleine kamer af, dan kunnen 80 mensen de uitvaartplechtigheid bijwonen. Hierdoor creëren wij in ons uitvaartcentrum in Apeldoorn altijd de meest optimale ruimte voor het gezelschap tijdens het afscheid. Een van de ruimten kan na het afscheid ook dienst doen als ruimte voor de condoleance.

24-uurskamers

24 uurskamer Osseveld

In dit uitvaartcentrum in Apeldoorn zijn vier 24-uurskamers aanwezig. Deze kamers maken het mogelijk dat u tot de uitvaart elk moment van de dag, zo lang als u wilt bij uw overleden dierbare kunt zijn. In de kamer is een comfortabele zithoek waar u met uw familie kunt plaatsnemen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer in het uitvaartcentrum in Apeldoorn hoort ook een koffiehoek met koffie, thee en frisdrank en een toiletruimte waarvan u gebruik mag maken.

Uitvaartcentrum Ugchelen bij Apeldoorn

Uitvaartcentrum Ugchelen

Vlak bij het zuiden van Apeldoorn bevindt zich ons uitvaartcentrum Ugchelen, aan de Derk Kamphuisweg. Dit is een ideale locatie als de crematie bij crematorium Heidehof plaatsvindt. Ons uitvaartcentrum in Ugchelen heeft een moderne en warme uitstraling.

Aula

Aula Ugchelen

Onze aula gebruikt u voor de afscheidsdienst of als koffiekamer. Hier zijn 75 zitplaatsen beschikbaar. Voor intiemere afscheidsdiensten in ons uitvaartcentrum heeft u de beschikking tot een kleinere kamer. De muren van beide kamers zijn geheel van glas, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de vijver dat achter het uitvaartcentrum in Ugchelen ligt. Hier vindt u rust en ruimte en neemt u onder begeleiding van onze uitvaartverzorgers op persoonlijke wijze afscheid van uw overleden dierbare.

Vijf 24-uurskamers

24 uurskamer Ugchelen

In een van onze vijf 24-uurskamers is het mogelijk om tot de uitvaart uw overleden dierbare regelmatig te bezoeken. Omdat u beschikking heeft tot een sleutel van de kamer, bezoekt u de overledene in het uitvaartcentrum in Apeldoorn wanneer u wilt, zo vaak als u wilt en zo lang als u wilt. U bent, naast onze uitvaartverzorgers, de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of met andere persoonlijke spullen. Neem gerust uw eigen muziek mee. Bij de 24-uurskamer in het uitvaartcentrum in Ugchelen hoort ook een koffiehoek met koffie, thee en frisdrank en een toiletruimte waarvan u gebruik mag maken.