Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Team Monuta
Apeldoorn

Onze uitvaartverzorgers

Wouter Mondeel

Toen ik acht jaar was, overleden mijn opa en oma op dezelfde dag aan kanker. Ik mocht bij alle regelzaken van de begrafenisondernemer aanwezig zijn en dat maakte zo’n indruk op mij, dat ik vanaf die tijd wist dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Het mooiste van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het helpen bij het vormgeven van een persoonlijk en respectvol afscheid en afscheidsdienst. Daarnaast vind ik het fijn dat ik nabestaanden ondersteun in de moeilijke periode na een groot verlies.

Pieter Kingma

Na een lange carrière in de horeca ben ik sinds 2002 uitvaartverzorger bij Monuta. Ik heb altijd in de regio van Zutphen en Apeldoorn gewerkt en gewoond. Hierdoor weet ik veel over de mogelijkheden rondom een uitvaart in deze omgeving. De omgang met mensen en de zorg voor het afscheid kunnen laten nemen met een goed gevoel.  Dat zijn voor mij de belangrijkste drijfveren voor het uitoefenen van mijn vak.

Rianne Lenselink-Schipper

Als een naaste is overleden moet er in een vrij korte periode veel geregeld worden. Bij het voorbereiden van de uitvaart ontzorg en steun ik u als nabestaande, om zo de invulling van de uitvaart naar uw wens te regelen. Met als belangrijkste doel een bijzonder en persoonlijk afscheid op een manier die goed voelt voor iedereen. Ieder mens verdient namelijk een mooi en waardig afscheid. Waarom ik dit werk ben gaan doen? Mijn werk moet mijn passie zijn, betekenisvol werk en werken vanuit mijn hart en gevoel. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie beroep als uitvaartverzorger mag uitvoeren bij Monuta een organisatie met als missie "Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel" Deze missie is mij op het lijf geschreven.

Annemarie Spierings

Toen een dierbare van mij overleed en ik zelf met een uitvaartverzorger te maken kreeg, bekroop mij het gevoel dat het begeleiden van het afscheid van een dierbare, beter moest kunnen. Ik mistte een persoonlijke benadering en een bepaalde warmte die je op zo’n moment in je leven nodig hebt. Ook had ik het gevoel dat er weinig ruimte was voor ideeën of eigen inbreng. Dat kun je vervolgens laten voor wat het is, maar je kunt er ook wat mee doen: voor mij de reden om als uitvaartverzorger te gaan werken. Zo kan ik mensen steunen in de moeilijke periode rondom het overlijden van een dierbare. En dat doe ik vanuit een persoonlijke benadering, met aandacht voor alle nabestaanden en met een creatieve en originele invalshoek. Met als doel een afscheid te vormen dat past bij de overledene en waarbij de nabestaanden zich gehoord voelen. Zodat de nabestaanden na afloop kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid.