Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Apeldoorn

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Team Monuta
in Apeldoorn

Onze uitvaartverzorgers

Wouter Mondeel

Toen ik acht jaar was, overleden mijn opa en oma op dezelfde dag aan kanker. Ik mocht bij alle regelzaken van de begrafenisondernemer aanwezig zijn en dat maakte zo’n indruk op mij, dat ik vanaf die tijd wist dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Het mooiste van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik helpen bij het vormgeven van een persoonlijk en respectvol afscheid en afscheidsdienst. Daarnaast vind ik het fijn dat ik nabestaanden ondersteun in de moeilijke periode na een groot verlies.

Arthur Hogenkamp-Becking

Mijn naam is Arthur Hogenkamp-Becking, na een aantal jaren als medewerker laatste verzorging gewerkt te hebben binnen Monuta, ben ik sinds 2019 werkzaam als Uitvaartverzorger. Ik voel mij bevoorrecht dat ik families kan en mag bijstaan door hen te begeleiden in de dagen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart. Samen met de familie probeer ik de uitvaart vorm te geven op een manier die recht doet aan hun dierbare, door zorgvuldig met elkaar de wensen te inventariseren en hen te dienen van adviezen. Zelf ben ik dan ook pas tevreden als de familie afscheid heeft kunnen nemen op de manier die bij hen past. De dankbaarheid die ik als uitvaartverzorger uit mijn werk haal vind ik bijzonder, omdat geen enkel persoon hetzelfde is, is ook elke uitvaart weer anders.