Uitvaartverzorgers

Monuta Apeldoorn vindt persoonlijke betrokkenheid belangrijk. In deze moeilijke periode in uw leven is onze uitvaartondernemer uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij neemt uw wensen met u door en verzorgt de uitvaart. De begrafenisondernemer staat vanaf het moment dat u het overlijden doorgeeft, tijdens de uitvaart én na de uitvaart voor u klaar. Heeft u een van onze uitvaartverzorgers al eerder voor uw familie een uitvaart in Apeldoorn verzorgd, dan proberen wij ervoor te zorgen dat hij of zij u weer bij kan staan. Onze uitvaartondernemers zijn bekend met alle lokale mogelijkheden in Apeldoorn en Ugchelen en zijn daarom in staat om een uitvaart op maat in en rond Apeldoorn te verzorgen. Op deze pagina stellen zij zich aan u voor.

Wouter Mondeel

Uitvaartverzorger

Toen ik acht jaar was, overleden mijn opa en oma op dezelfde dag aan kanker. Ik mocht bij alle regelzaken van de begrafenisondernemer aanwezig zijn en dat maakte zo’n indruk op mij, dat ik vanaf die tijd wist dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Het mooiste van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik helpen bij het vormgeven van een persoonlijk en respectvol afscheid en afscheidsdienst.

Meer over mij

Arthur Hogenkamp-Becking

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Arthur Hogenkamp-Becking, na een aantal jaren als medewerker laatste verzorging gewerkt te hebben binnen Monuta, ben ik sinds 2019 werkzaam als Uitvaartverzorger.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik families kan en mag bijstaan door hen te begeleiden in de dagen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.

Meer over mij

Waarom Monuta Apeldoorn?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Vorchten, Veessen.