Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Team Monuta
in Apeldoorn

Onze uitvaartverzorgers

Wouter Mondeel

Toen ik acht jaar was, overleden mijn opa en oma op dezelfde dag aan kanker. Ik mocht bij alle regelzaken van de begrafenisondernemer aanwezig zijn en dat maakte zo’n indruk op mij, dat ik vanaf die tijd wist dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Het mooiste van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het helpen bij het vormgeven van een persoonlijk en respectvol afscheid en afscheidsdienst. Daarnaast vind ik het fijn dat ik nabestaanden ondersteun in de moeilijke periode na een groot verlies.