Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Assen

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passend afscheid en begrafenis te regelen in Assen of omgeving. Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Assen en omgeving waar u terecht kunt. Zo kunt u terecht bij Begraafplaats de Boskamp. Deze begraafplaats ligt aan de rand van Assen, dichtbij het TT-circuit en aan de rand van het Asser Bos. Achter het columbarium zit Het Theehuis, waar men in het weekend even een kopje koffie kan drinken. Er is een urnenbos, een RK-deel en een Armeens gedeelte. U kunt ook terecht bij natuurbegraafplaats Hillig Meer, dat in een prachtig bosgebied ligt niet ver van Assen. De graven liggen midden in de natuur, en u mag zelf een plek kiezen voor het graf. Een graf op deze begraafplaats is eeuwigdurend en wordt dus niet geruimd. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een begrafenis in Assen met u.

0592 - 39 83 35
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Assen

Als het om een crematie regelen in Assen gaat, regelen wij alles. We denken met u mee over de mogelijkheden bij het regelen van een crematie in Assen en de kosten van een crematie. In Assen kunt u gebruik maken van crematorium De Boskamp. Dit crematorium is gevestigd in een prachtig gelegen pand in een groene, bosrijke omgeving, dat modern en smaakvol is ingericht. De Boskamp heeft twee aula’s: een voor kleine, en een voor grote gezelschappen. De grote zaal, de Berkenzaal, biedt ruimte aan honderddertig personen. De kleinere ruimte, de Meanderzaal, is geschikt voor intieme bijeenkomsten, tot hooguit dertig mensen. De bosrijke omgeving van buiten is in beide zalen doorgetrokken, door het gebruik van grasgroene meubels en afbeeldingen van bomen. Daarnaast vindt u hier een strooiveld dichtbij. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0592 - 39 83 35