Uitvaart regelen

0592 - 39 83 35 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Ik neem u graag een deel van de zorg uit handen, zodat we samen de uitvaart regelen. Op de manier die u voor ogen heeft. Ik verzorg een crematie of begrafenis in Assen en directe omgeving voor iedereen, met of zonder verzekering. U contact met mij opnemen via telefoonnummer 0592 - 39 83 35.

Uitvaartverzorging

Monuta Withaar staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. De uitvaart plannen doe ik samen met u. Ik geef u graag voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is, zodat u daarna de ruimte heeft om een heleboel zelf te doen. Dit kan heel goed helpen bij de rouwverwerking. Uiteraard sta ik u bij op alle momenten dat u begeleiding nodig heeft.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Assen en omgeving waar u terecht kunt. Ik vertel u graag over de verschillende mogelijkheden. Dat geldt voor de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: we zoeken bij het regelen van de uitvaart samen naar wat bij u en de overledene past.

Crematie regelen

In de omgeving van Assen kunt u voor een crematie terecht bij crematorium De Boskamp. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in het land, dan is dat geen probleem. Ik regel de uitvaart ook daar samen met u.

Waarom Monuta Withaar?

  • Een luisterend oor
  • Samen de uitvaart vorm geven
  • Ervaren in kinderuitvaarten
  • Betrokken en empathisch
  • Keurmerk Uitvaartzorg

Werkgebied

Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Zijerveld, Zeijerveen en Ubbena.