Afscheid vastleggen via een voorgesprek

Bespreek uw wensen vrijblijvend

Een bijzonder afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We stellen de gedachte aan overlijden graag zo ver mogelijk uit, tot dit moment dichterbij komt. Toch ontkomen we er soms niet aan om eerder dan gepland hierover na te denken. Daarom kan het gerustellend zijn om uw uitvaartwensen van te voren al te bespreken. Dit kan tijdens een voorgesprek met een Monuta uitvaartverzorger in uw buurt. 

Wat is een voorgesprek?

Een voorgesprek is een vrijblijvend gesprek met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. U bespreekt in dit gesprek met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Zo heeft u de zekerheid dat uw afscheid volgens uw wensen verloopt en past bij wie u bent. Het is ook mogelijk het gesprek met uw dierbaren samen te voeren. 

Een voorgesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een duidelijk overzicht van de kosten. Hierdoor laat u uw dierbaren op het moment dat het zover is niet met onverwachte vragen achter. Het is altijd mogelijk uw wensen later nog aan te passen. 

Afspraak inplannen met de uitvaartverzorger

Via het formulier hieronder kunt u vrijblijvend een voorgesprek met een Monuta uitvaartverzorger inplannen. Zodra u het formulier verstuurd heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Waarom Monuta Withaar?

  • Een luisterend oor
  • Samen de uitvaart vorm geven
  • Ervaren in kinderuitvaarten
  • Betrokken en empathisch
  • Keurmerk Uitvaartzorg

Werkgebied

Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Zijerveld, Zeijerveen en Ubbena.