Uitvaartverzorgers

Wij vinden het belangrijk dat u met een heel goed gevoel kunt terugkijken op het afscheid van uw dierbare, want daar gaat het om.

Assen

De uitvaart van een dierbare moet passen bij de manier waarop men geleefd heeft. Dat maakt het herkenbaar en mooi voor de nabestaanden en dat helpt zeker bij de rouwverwerking.

Ik ontzorg de families graag, maar in overleg besluiten we wie wat gaat doen. Er zijn zoveel mogelijkheden; ik geef graag advies en denk mee over de vele mogelijkheden, zodat men zelf de bij hen passende keuzes kan maken. Samen met het team en de andere dienstverleners zorgen we graag voor een mooi en passend afscheid. 

Sinds 2001 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger en sinds mei 2017 doe ik dat bij Monuta. Ik ben rustig, betrokken, positief en luister goed naar wat men zegt, maar begrijp ook wat er niet gezegd wordt. Ik vind het voor de nabestaanden heel fijn als de overledene zijn uitvaartwensen vooraf kenbaar heeft gemaakt en ik merk ook dat dit door de nabestaanden heel waardevol wordt gevonden. Ik stimuleer dan ook graag de nabestaanden om ook hun uitvaartwensen vast te leggen. Als men niet alles in wilt vullen, vraag ik of ze dan wat voor hun belangrijk is, wel vast te leggen.

Ik voel mij dankbaar en tevreden als de nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op de uitvaart. Daarin ligt mijn passie.

Waarom Monuta Withaar?

  • Een luisterend oor
  • Samen de uitvaart vorm geven
  • Ervaren in kinderuitvaarten
  • Betrokken en empathisch
  • Keurmerk Uitvaartzorg

Werkgebied

Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Zijerveld, Zeijerveen en Ubbena.