Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Team Monuta
Withaar

Onze uitvaartverzorgers

Anita Withaar

De uitvaart van een dierbare moet passen bij de manier waarop men geleefd heeft. Dat maakt het herkenbaar en mooi voor de nabestaanden en dat helpt zeker bij de rouwverwerking. Ik geef daarbij graag advies en denk mee over de vele mogelijkheden, zodat u zelf passende keuzes kunt maken. Ik ben rustig, betrokken, positief en luister goed naar wat men zegt. Maar begrijp ook wat er niet gezegd wordt. Ik voel mij dankbaar en tevreden als de nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Samen met het team zorg ik graag voor een mooi en passend afscheid. Daarin ligt mijn passie, al bijna 20 jaar.