Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Team Monuta
Veerman

Onze uitvaartverzorgers

Dorien Veerman

Mensen vragen mij wel eens waarom ik voor dit vak gekozen heb. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Het is inspirerend, ontroerend, dankbaar en ontzettend eervol als je een betekenisvol afscheid mag verzorgen dat in het teken van iemands leven staat. Je biedt steun, hulp en troost aan nabestaanden en bent pas tevreden wanneer zij hun dierbare in de afscheidsceremonie of uitvaart herkennen. Een afscheid met respect, troostrijk, met en lach en een traan. Een afscheid waarop iedereen met warmte terugkijkt. Daar doe ik het voor! 

Van families hoor ik terug dat ik in mijn benadering toegankelijk, open en warm ben. Het persoonlijke contact en mijn professionaliteit wordt zeer gewaardeerd. Ik creëer rust bij families in een week waarin veel op hen afkomt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met me op. En kijk op mijn website naar de reacties van families die mijn dienstverlening hebben beoordeeld. Er is ontzettend veel mogelijk en u bent helemaal vrij in uw keuzes, ongeacht waar en of u verzekerd bent.