Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0593 - 729 491

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Beilen en Diever

Een plekje om naar toe te gaan en in alle rust uw overleden dierbare herdenken. Veel nabestaanden vinden dit een belangrijke reden om te kiezen voor een begrafenis. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te regelen in de omgeving van Beilen en Diever, dan staan wij u natuurlijk in deze periode bij. Wij helpen u graag met het regelen van een passende begrafenis in de regio Beilen en Diever. In de gemeenten Midden-Drenthe en Westerveld vindt u veel begraafplaatsen waar wij voor u een begrafenis regelen. In de regio Beilen en Diever zijn er twee bijzondere begraafplaatsen. In Wijster bevindt zich begraafplaats Witteveen waar een gedeelte is ingericht als natuurbegraafplaats. In Eext ligt natuurbegraafplaats Hillig Meer. Door een natuurgraf te kopen, draagt u bij aan het in stand houden van het natuurgebied. Het verschil met een ‘gewone’ begraafplaats is dat u vaak niet eens door heeft dat u over een begraafplaats loopt. Moet u een begrafenis regelen in de regio Beilen en Diever, wilt u zich voorbereiden op een begrafenis of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons. Wij staan altijd voor u klaar.

0593 - 729 491
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Beilen en Diever

Voor het regelen van een crematie kunt u terecht bij verschillende crematoria in de omgeving. U bent vrij in de keuze naar welk crematorium u wilt gaan. In de regio kunt u terecht bij crematoria in Assen, Emmen en Fluitenberg. Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in de regio Beilen en Diever. Samen geven we vorm aan een passend afscheid van uw overleden dierbare. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Beilen en Diever? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0593 - 729 491