Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0593 - 729 491

Team Monuta
Berny Metselaar

Onze uitvaartverzorgers

Berny Metselaar

Mijn naam is Berny Metselaar en ik ben sinds 2018 werkzaam als uitvaartondernemer voor Monuta. Ik ben geboren in Hoogeveen en woon in Wijster. Naast het Nederlands spreek ik ook het Drents dialect. Ik heb altijd in de dienstverlening gewerkt, zoals in de horeca, bedrijfscatering en facilitaire dienstverlening. Vanaf 1997 tot 2002 ben ik eigenaar geweest van een restaurant in Loon. Nadat ik op verschillende plaatsen in het land gewerkt heb, woon ik nu midden in de regio waar ik als uitvaartverzorger werkzaam ben. Het vak uitvaartverzorger zit in mijn bloed. Mijn vader was uitvaartverzorger en mijn moeder deed de laatste verzorging. Al die tijd dat dat ik in de horeca werkzaam was, bleef het vak van uitvaartverzorger daardoor steeds door mijn hoofd spelen. En sinds 2018 heb ik die stap gemaakt. Ik vind het belangrijk dat ik als uitvaartverzorger wat voor nabestaanden kan betekenen en ze echt kan ondersteunen wanneer een dierbare is overleden. Mijn doel is om een persoonlijk afscheid te verzorgen; een uitvaart die past bij hoe de overleden dierbare was en waar de nabestaanden een goed gevoel aan overhouden.