Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Breda

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Breda. Bij het regelen van een begrafenis in Breda komen wij regelmatig bij begraafpark Zuylen in Breda. Deze begraafplaats ligt tussen de Haagweg, Tuinzigtlaan en Ettensebaan. U kunt hier zelf een graf uitzoeken. Er is een islamitisch gedeelte en er zijn twee kindertuinen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om as te verstrooien, zijn er plekken voor urnengraven en bovengronds begraven. Vanzelfsprekend kunt u overal een begrafenis regelen in Breda en omgeving. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

076 - 522 27 47
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Breda

Het merendeel van de mensen in Breda en omgeving kiest voor een crematie in plaats van een begrafenis. Als het om een crematie regelen in Breda gaat, ontzorgen wij u. Samen met u verzorgen we een persoonlijke uitvaart. Wij ontzorgen de nabestaanden als het gaat om het invullen van uw wensen en de wensen van de overleden dierbare tijdens de uitvaart. Wanneer wij een crematie regelen in Breda, gaan wij vaak naar crematorium Zuylen aan de Tuinzigtlaan waar ook ons kantoor is gevestigd in het Huis van Afscheid. Dit crematorium heeft drie aula’s, met elk een eigen capaciteit en ‘karakter’. Hier neemt u in een warme, huiselijke sfeer afscheid. En heeft u familie die niet bij de dienst aanwezig kunnen zijn, dan kunnen zij de dienst via internet volgen. Het crematorium is van alle moderne gemakken voorzien. Wij staan u graag bij als u een crematie wilt regelen in Breda.

076 - 522 27 47