Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Breda

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Breda. Bij het regelen van een begrafenis in Breda komen wij regelmatig bij begraafpark Zuylen in Breda. Deze begraafplaats ligt tussen de Haagweg, Tuinzigtlaan en Ettensebaan. U kunt hier zelf een graf uitzoeken. Er is een islamitisch gedeelte en er zijn twee kindertuinen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om as te verstrooien, zijn er plekken voor urnengraven en bovengronds begraven. Vanzelfsprekend kunt u overal een begrafenis regelen in Breda en omgeving. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

076 - 522 27 47
Begraafplaats Breda

Begraafplaatsen in Breda

In de buurt van Breda zijn er verschillende begraafplaatsen beschikbaar. Hier zijn enkele bekende begraafplaatsen in de regio.

Zuylen Begraafplaats - Breda

Zuylen Begraafplaats is gelegen aan de Tuinzigtlaan in Breda, naast het eerder genoemde crematorium Zuylen. Het is een grote begraafplaats met diverse graven en een serene omgeving. Er zijn verschillende mogelijkheden voor begraven, waaronder traditionele graven, urnengraven en kindergraven. Ook is er een gedeelte speciaal ingericht voor natuurbegraven.

Haagveld - Princenhage

Haagveld is een historische begraafplaats gelegen aan de Haagweg in de wijk Princenhage, ten westen van het centrum van Breda. Het is een prachtige begraafplaats met een mix van oudere en nieuwere graven. Haagveld staat bekend om zijn sfeervolle en rustige ambiance.

R.K. Begraafplaats Zuylen - Breda

R.K. Begraafplaats Zuylen is gelegen aan de Haagweg in Breda, nabij de eerder genoemde begraafplaats Haagveld. Deze begraafplaats is specifiek bedoeld voor katholieke begrafenissen en heeft een apart gedeelte voor kindergraven. Het is een mooie locatie voor katholieke families die een traditionele begraafplaats zoeken.

076 - 522 27 47
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Breda

Het merendeel van de mensen in Breda en omgeving kiest voor een crematie in plaats van een begrafenis. Als het om een crematie regelen in Breda gaat, ontzorgen wij u. Samen met u verzorgen we een persoonlijke uitvaart. Wij ontzorgen de nabestaanden als het gaat om het invullen van uw wensen en de wensen van de overleden dierbare tijdens de uitvaart. Wanneer wij een crematie regelen in Breda, gaan wij vaak naar crematorium Zuylen aan de Tuinzigtlaan waar ook ons kantoor is gevestigd in het Huis van Afscheid. Dit crematorium heeft drie aula’s, met elk een eigen capaciteit en ‘karakter’. Hier neemt u in een warme, huiselijke sfeer afscheid. En heeft u familie die niet bij de dienst aanwezig kunnen zijn, dan kunnen zij de dienst via internet volgen. Het crematorium is van alle moderne gemakken voorzien. Wij staan u graag bij als u een crematie wilt regelen in Breda.

076 - 522 27 47
Crematorium Breda

Crematorium in Breda

Monuta Breda helpt u graag zodra u op zoek bent naar een crematorium in Breda. Onze lokale uitvaartverzorgers hebben goede relaties met crematoria in de buurt van Breda. Wij delen graag wat de mogelijkheden zijn.

Crematorium Zuylen - Breda

Crematorium Zuylen is gelegen aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het is een modern crematorium dat in 1974 werd geopend. Het crematorium biedt verschillende faciliteiten, waaronder meerdere aula's voor de afscheidsdienst, een crematieruimte en een condoleanceruimte.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zegestede - Roosendaal

Hoewel Zegestede niet direct in Breda ligt, bevindt het zich in de nabijgelegen stad Roosendaal. Het crematorium en uitvaartcentrum biedt verschillende faciliteiten voor een gepersonaliseerde afscheidsceremonie. Ze hebben meerdere aula's, een familiekamer en een sfeervol restaurant. Daarnaast is er ook een natuurbegraafplaats aanwezig waar nabestaanden de mogelijkheid hebben om de as van hun dierbare te verstrooien.

Crematorium Tilburg

Hoewel dit crematorium zich niet direct in Breda bevindt, is het een andere optie in de regio. Crematorium Tilburg biedt moderne faciliteiten voor afscheidsdiensten, met meerdere aula's en condoleanceruimtes.

076 - 522 27 47