Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Uitvaartcentrum in Breda

Zoekt u een uitvaartcentrum in Breda? Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Het uitvaartcentrum heeft een 24-uurskamer en een rouwkamer, waar u terecht kunt om uw overleden dierbare te bezoeken. Vanuit het Huis van Afscheid kunt u op de dag van de uitvaart vervolgens vertrekken naar de locatie waar de uitvaart plaatsvindt. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Breda
Image
Monuta Breda
Image
Monuta Breda

24-uurskamers en rouwkamer

In het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda vindt u een 24-uurskamer en een reguliere rouwkamer. De kamers zijn modern ingericht en stralen een warme, huiselijke sfeer uit. Om de kamer persoonlijk te maken kunt u bijvoorbeeld foto’s of persoonlijke spullen van uw overleden dierbare neerzetten. Bij een 24-uurskamer ontvangt u een eigen sleutel, waarmee u op elk moment van de dag uw overleden dierbare kunt bezoeken.

076 - 522 27 47