Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Team Monuta
in Breda

Onze uitvaartverzorgers

Jo De Meyer

Samen met de familie wil ik als uitvaartverzorger een onvergetelijk en respectvol afscheid in Breda verzorgen voor hun overleden dierbare. Ik wil een afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terug kijkt, omdat deze precies zo was zoals zij het wilden. Het neerzetten van een perfecte uitvaart in Breda kan alleen door een intensief contact met de nabestaanden. Ik vraag hen naar de persoon achter de overledene en wat deze voor de nabestaanden heeft betekend. We brengen de wensen voor de uitvaart in kaart. Er moet continu ruimte zijn voor een eigen invulling. Ook na de uitvaart is er nog contact met de familie, om te overleggen of ik nog iets voor ze kan betekenen of gewoon om een luisterend oor te bieden. Het is fijn dat ik er als uitvaartverzorger in Breda voor de medemens kan zijn. Ik probeer ze zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, met ze mee te leven en betrokken te zijn. En dankzij mijn grote empathische vermogen en mijn rustige persoonlijkheid, weet ik dit steeds weer te bereiken.

Jolanda Nieuwlaat

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Monuta in Breda. Ik ben geboren en getogen in Roosendaal en ken de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties bij u in de buurt. De rode draad in mijn hele loopbaan is dienstverlening en het opbouwen van langdurige relaties. Ik hecht waarde aan een persoonlijke en betrouwbare benadering en echt iets kunnen betekenen voor een ander. Als een dierbare overlijdt begeleid ik families bij het afscheid. Op een persoonlijk moment als dit sta ik u en uw familie bij en neem ik de zorg weg. Wanneer de nabestaanden tevreden zijn ben ik dat ook. Ik vind het belangrijk dat men met een goed gevoel op het afscheid terug kan kijken.