Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Coevorden

Wanneer u kiest voor een begrafenis in Coevorden en omgeving, staan wij u graag bij. In de omgeving van Coevorden kunt u in verschillende plaatsen terecht. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen sfeer en karakter. In de omgeving van Coevorden kunt u terecht in Coevorden zelf, maar ook in bijvoorbeeld Dalen, Dalerpeel, Geesbrug, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen en Zweeloo. Er is in onze regio ook een mogelijkheid tot natuurbegraven in Eext. Hier ligt natuurbegraafplaats Hillig Meer. Ook bij de nieuwe begraafplaats Mepperdennen kunt u natuurbegraven. De begrafenis zelf kan vaak op de begraafplaats zelf, maar bijvoorbeeld ook in een van de vele kerken plaatsvinden. U kunt ook kiezen voor het Monuta uitvaartcentrum in Emmen. Wij denken graag met u mee.

0591 - 617 936
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Coevorden

Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Coevorden en omgeving. U kunt hiervoor op verschillende plekken in de regio terecht. Zo kunt u terecht in Coevorden zelf, maar ook in Meppel, Hoogeveen en Emmen. Wij komen ook regelmatig bij Crematorium Cereshof in Stadskanaal. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Coevorden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0591 - 617 936
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart in Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Geesbrug en Nieuwlande Coevorden? Neem dan contact op met een van onze uitvaartverzorgers in Coevorden. Wij helpen u graag. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat.

0591 - 617 936