Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Team Monuta
Den Helder

Onze uitvaartverzorgers

Marian Joustra

De steun mogen zijn bij ieder afscheid. Dat is mijn drijfveer om als uitvaartbegeleider bij Monuta te werken. Het is dankbaar en ontzettend eervol als je een betekenisvol afscheid mag verzorgen Je biedt steun, hulp en troost aan nabestaanden. Mijn persoonlijke en professionele begeleiding maken het afscheid niet minder verdrietig, maar verlichten wel. Een heel persoonlijk afscheid past daarbij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgdragen voor een mooi afscheid en een blijvende herinnering. Want een afscheid wordt mooi en sfeervol als het persoonlijk is met herkenbare details, graag vul ik dit samen met u in. Niets is standaard, want iedereen is uniek. Als inwoner van Huisduinen ben ik bekend in deze regio. Ik kan u informeren over de verschillende mogelijkheden en samen met u een persoonlijk afscheid vormgeven. Een afscheid waarop iedereen met warmte terugkijkt. Daar doe ik het voor!