Waarom Monuta Den Bosch?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0

Voor een passende uitvaart in Den Bosch

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel worden geregeld. Ik stel het belang van de familie en de overledene voorop en sta u bij met tijd, rust en veel kennis over de mogelijkheden.

Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder afscheid

Door het geven van een persoonlijke invulling aan de afscheidsviering, zorgen wij samen voor het afscheid dat uw dierbare na het overlijden verdient. Er is veel mogelijk in de omgeving van Den Bosch en passend bij de wensen die er zijn voor een persoonlijke uitvaart.

Specialist in thuis opbaren

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor thuisopbaring. Ik ben gespecialiseerd in deze manier van afscheid nemen. Afscheid nemen in de eigen omgeving maakt dat u ieder gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. De sfeer is rustig en afscheid nemen kan op uw eigen manier. Dankzij thanopraxie, een lichte balseming, is een koeling niet meer nodig is en kan uw dierbare gewoon in een bed liggen.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Den Bosch

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Den Bosch. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 073 - 20 60 699.