Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Dieren

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Dieren en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de R.K. begraafplaats aan de Harderwijkerweg 5A. Vanuit daar kunt u ook de afscheidsdienst regelen en een nazit organiseren met de nabestaanden en geliefden van uw overleden dierbare. U kunt vanzelfsprekend ook op een andere locatie een begrafenis regelen in Dieren.

0313 - 415 080
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Dieren

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. En dat hoeft ook niet. Want wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Dieren. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Dieren kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Dieren? Neem dan gerust contact met ons op.

0313 - 415 080
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Dieren? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen in de volgende gebieden: Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag Soeren, Eerbeek, Hall, Brummen, Leuvenheim, Rheden, De Steeg, Drempt, Rha, Olburgen, Rozendaal, Voorst en Loenen.

0313 - 415 080