Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Uitvaartcentrum in Dieren

Ons uitvaartcentrum in Dieren wordt steeds vaker gebruikt voor plechtigheden i.c.m. een crematie of begrafenis in Ugchelen. Het uitvaartcentrum aan de Harderwijkerweg in Dieren biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Als de gasten terugkomen in het uitvaartcentrum, is de aula omgetoverd tot sfeervolle koffiekamer waar de condoleance plaats kunnen vinden. Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden. Voor een uitvaart in Dieren staat het team van Monuta in Dieren voor u klaar. Ons uitvaartcentrum ligt bij de R.K. begraafplaats aan de Harderwijkerweg 5A. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Dieren
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Dieren

Opbaring en 24-uurskamer

Bij ons kunt u kiezen voor een traditionele opbaring of voor een opbaring in een 24-uurskamer. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn, zolang als u dat wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. De kamer kunt u op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten.

0313 - 415 080
Image
Aula uitvaartcentrum Dieren
Image
Aula uitvaartcentrum Dieren
Image
Aula uitvaartcentrum Dieren

Aula en koffiekamer

De aula is stijlvol ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. Er zijn 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. De aula is ook door middel van een schuifwand in twee kleinere ruimtes te verdelen. Hierdoor zijn er diensten voor kleine en grote groepen mogelijk in de aula. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen. U kunt bij ons bijvoorbeeld een condoleance organiseren, maar ook een koffietafel of borrel. Er is veel mogelijk. Wij geven graag vorm aan ieder onderdeel van het afscheid, op een manier die bij de overledene past. 

0313 - 415 080