Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Het team van Monuta Dieren is bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Maak gerust een afspraak met één van onze uitvaartverzorgers. U kunt dan bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart bespreken of uw uitvaartwensen laten vastleggen. Hieronder stellen we ons graag voor.

Ben Roelofs

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Ben Roelofs en ben sinds 27 juni 1986 (onze trouwdag) werkzaam als uitvaartverzorger, waarvan 26 jaar bij Monuta. Mijn werk bestaat uit het bespreken en verzorgen van een uitvaart in al zijn facetten. Samen met de nabestaanden geef ik vorm aan het verloop van het afscheid van hun dierbare overledene.

Meer over mij

Rowan Baank

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Rowan Baank, en sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Monuta als uitvaartverzorger. 

Het kunnen en mogen bijstaan van families die afscheid moeten nemen van hun dierbare is een dankbare maar vooral eervolle taak. Het blijft elke keer weer bijzonder om te zien hoe iedereen hier op een andere manier mee omgaat.

Meer over mij

Arthur Hogenkamp-Becking

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Arthur Hogenkamp-Becking, na een aantal jaren als medewerker laatste verzorging gewerkt te hebben binnen Monuta, ben ik sinds 2019 werkzaam als Uitvaartverzorger.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik families kan en mag bijstaan door hen te begeleiden in de dagen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.

Meer over mij

Jorijn Egbers

Uitvaartcoördinator

Mijn naam is Jorijn Egbers, ik ben sinds 2012 werkzaam bij Monuta Dieren en Arnhem. De eerste jaren heb ik als uitvaartverzorgster families mogen begeleiden in het afscheid van hun naasten. Nu werk ik als uitvaartcoördinator in ons uitvaartcentrum. Van voor naar achter de schermen, maar met net zoveel passie als voorheen!

Meer over mij

Manda Uenk

Medewerker uitvaartcentrum

Mijn naam is Manda Uenk. Ik ben sinds 1 april 1999 werkzaam als medewerkster uitvaartcentrum in Dieren en Arnhem.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het onderhoud van de panden tot het verzorgen van koffietafels, condoleances en het ontvangen van nabestaanden als zij afscheid komen nemen van hun dierbaren.

Meer over mij

Waarom Monuta Dieren?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag Soeren, Eerbeek, Hall, Brummen, Leuvenheim, Rheden, De Steeg, Drempt, Rha, Olburgen, Rozendaal en Loenen