Uitvaartverzorgers

Monuta Doetinchem stelt zich aan u voor.

Ellen Wezendonk

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Ellen Wezendonk, ik ben 28 jaar oud en sinds juni 2015 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik een ‘mensen-mens’ ben en ik er van hou om mensen bij te kunnen staan in tijden waarin ze iemand nodig hebben.

Wat ik mooi vind aan dit beroep is het daadwerkelijk hulp kunnen bieden aan mensen tijdens een kwetsbaar moment in hun leven en dit met liefde en overgave te kunnen doen.

Meer over mij

André Zaalmink

Uitvaartverzorger

Mijn naam is André Zaalmink, ik ben 41 jaar oud en getrouwd met Gerdien. Samen hebben wij twee zonen en wonen wij in het prachtige Doetinchem. Sinds maart 2017 ben ik in dienst getreden bij Monuta Doetinchem nadat ik eerst bijna 2 jaar bij een andere uitvaartonderneming heb gewerkt.

Meer over mij

Ilse Huls

Uitvaartverzorger

Ik ben geboren op 16 september 1965 aan de Rijksweg in Gaanderen als Ilse Zenhorst. Ik ben in 1986 getrouwd met André Huls en vanaf die tijd woon ik in Ulft. Samen hebben we drie zonen gekregen. Op 1 september 2002 ben ik begonnen bij Monuta als gastdame in het uitvaartcentrum aan de Nijverheidsweg in Ulft. Na jaren met heel veel liefde dit werk te hebben gedaan, werd ik gevraagd of ik algemeen medewerker wilde worden van Monuta Ulft.

Meer over mij

Waarom Monuta Doetinchem?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Op loopafstand van de nabijgelegen begraafplaats Loolaan
  • Een multifunctionele aula voor condoleances en plechtigheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Didam, Hoog Keppel, Laag Keppel, Hummelo, Doetinchem, Gaanderen, Zelhem, Halle, Wehl, Kilder, Loerbeek, Beek Gem Montferland, Zeddam, Stokkum, s-Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Braamt, Wijnbergen, Varsseveld, Westendorp, Heelweg, Terborg, Silvolde en Sinderen