Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Begrafenis regelen in Drachten

Nabestaanden vinden het vaak fijn dat ze een plek hebben om naar toe te gaan. Wanneer u kiest voor een begrafenis in Drachten en omgeving, zijn er verschillende begraafplaatsen waar u uw dierbare een mooie plek kunt geven. Begraafplaats Slingehof heeft huurgraven en ook een urnenveld met urnenmuur. Het is ook mogelijk om as te verstrooien op deze begraafplaats. De Zuiderbegraafplaats is de oudste algemene begraafplaats in Drachten. Op het achterste veld is ruimte voor urnengraven en kan as worden verstrooid op een persoonlijk strooivak of op het algemene strooiveld. Naast de algemene begraafplaats is er ook een kerkelijk gedeelte. Begraafplaats Wâldhôf in Opeinde ligt naast ons crematorium Wâldhôf. Hier vindt u een urnenveld, urnenmuur en graven voor mensen met een islamitische geloofsovertuiging. Dan is er nog de Noorderbegraafplaats, die is eigendom van de Protestantse Kerk in Nederland. En als laatste is er nog de Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtstercompagnie.

0800 - 023 0550
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Crematie regelen in Drachten

In de landelijke omgeving van Opeinde ligt Wâldhôf, een sfeervol crematorium en uitvaartcentrum. Crematorium Wâldhôf beschikt over twee aula's. Onze grote aula Wide Ie heeft aan beide kanten een binnentuin en uitzicht op een grote vijverpartij. Deze aula is geschikt voor maximaal 200 gasten, en voorziet van alle voorzieningen voor een persoonlijk afscheid. U kunt de uitvaart hier van begin tot eind volledig regelen. Van opbaren tot aansluitend een begrafenis of crematie.

Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Drachten? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0800 - 023 0550