Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 45 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Peter van Polen
14-06-2024

Kernwaarden naar onze ervaring: Accuraat Innemend Meedenkend Zorgzaam

Lees meer

A.F.M. Albada Jelgersma
12-04-2024

Was naar tevredenheid

Lees meer

gerrit jan
11-04-2024

priemma

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Drachten

Monuta in Drachten doet er alles aan om ervoor te zorgen dat een afscheid een dierbare herinnering wordt. Dat u afscheid kunt nemen op een manier die past bij u en bij wie uw overleden dierbare was. Daarvoor denken wij creatief met u mee over een persoonlijke invulling van de uitvaart. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Drachten. Monuta in Drachten denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een bijzondere uitvaart. Samen met u maken wij het afscheid persoonlijk. Want een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van het verdriet. Uw wensen staan bij ons dan ook centraal. U kunt altijd bij ons terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent een uitvaart in Drachten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
weber-locatie-crematoriumbouwens
Crematorium Waldhof
Rydwei 3
9218 SB Opeinde
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Sander Groeneveld
Uitvaartverzorger

Sander

Groeneveld

Lees meer over Sander

Image
Klaasje Mulder Monuta
Uitvaartverzorger

Klaasje

Mulder

Lees meer over Klaasje

Image
Appie Stoelwinder Monuta
Uitvaartverzorger

Appie

Stoelwinder

Lees meer over Appie

Image
Monuta Drachten

Uitvaartcentrum in Drachten

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de regio Drachten? In de landelijke omgeving tussen Opeinde en Drachten ligt Monuta Wâldhôf. Een sfeervol crematorium en uitvaartcentrum midden in de natuur en met een centrale ligging voor de noordelijke provincies. In crematorium Wâldhôf is veel mogelijk. Van opbaren tot de mogelijkheid om aansluitend te begraven. En met alle ruimte in tijd voor het houden van een plechtigheid geheel volgens uw wensen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.