Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Uitvaartcentrum in Drachten

Zoekt u een uitvaartcentrum in Drachten dan komt u uit bij Monuta Wâldhôf. Uitvaartcentrum Wâldhôf beschikt over een aula voor grote gezelschappen en een kleine aula voor een intiem samenzijn. Het uitvaartcentrum ligt in de landelijke omgeving tussen Opeinde en Drachten. Een sfeervol crematorium en uitvaartcentrum midden in de natuur en met een centrale ligging voor de noordelijke provincies. bij Monuta Wâldhôf is veel mogelijk. Van opbaren tot de mogelijkheid om aansluitend te begraven. En met alle ruimte in tijd voor het houden van een plechtigheid geheel volgens uw wensen.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Drachten
Image
Monuta Drachten
Image
Monuta Drachten

Aula en koffiekamer

Monuta Wâldhôf beschikt over een aula voor grote gezelschappen en een kleine aula voor een intiem samenzijn. De grote aula, Wide Ie, is geschikt voor maximaal 200 gasten, waarvan 160 zitplaatsen. Vanuit de aula kijkt u uit over de binnentuin met grote vijverpartij en klokkenstoel. U vindt er alle voorzieningen voor een persoonlijk afscheid. Voor kerkelijke plechtigheden zijn liturgische attributen aanwezig, zoals een bijbel, kaarsen en wijwater. Ook vindt u er een orgel en kan een piano worden geregeld. Voor een gezelschap tot 25 personen, kunt u terecht in de kleine aula: Smelle Ie. U kunt hier met de directe naasten een intiem samenzijn creëren. Naast de aula bevinden zich twee sfeervolle koffiekamers. Hier kunt u na de plechtigheid samenkomen voor de condoleance. Bij grote plechtigheden voegen we de twee kamers samen tot één grote koffiekamer. Bij mooi weer mag u gebruikmaken van het terras dat toegankelijk is vanuit de koffiekamers. 

0800 - 023 0550
Image
Monuta Drachten
Image
Monuta Drachten
Image
Monuta Drachten

Begraafplaats

Naast Monuta Wâldhôf ligt begraafplaats Wâldhôf. Na de plechtigheid loopt u vanuit de aula naar de begraafplaats Wâldhôf. Zo kunt u uw dierbare begeleiden naar de laatste rustplaats. Begraafplaats Wâldhôf is een grote begraafplaats en tegelijk een fraai aangelegd park met vijverpartij, zithoekjes, wandelpaden en houtsingels. De begraafplaats beschikt over urnengraven en Islamitische graven. Bij Monuta Wâldhôf vindt u daarnaast een columbarium met een overdekte urnenmuur.

0800 - 023 0550
Image
Monuta Drachten

Meer over Monuta Wâldhôf

Bij Monuta Wâldhôf doen we er alles aan om van een afscheid, ook een persoonlijk afscheid te maken. Van condoleance, tot aan de afscheidsdienst en de koffietafel achteraf. Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum in de regio Drachten? Hier vindt u meer informatie over Monuta Wâldhôf

0800 - 023 0550