Afscheidshuis de Herberg van Paulus

035 - 541 73 30 24/7 bereikbaar

Het afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die nabestaanden in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte zal geven. Niet iedereen vindt het prettig om de overledene thuis op te baren, of heeft daar ruimte voor. Het Afscheidshuis biedt hierin een oplossing.

Afscheid nemen in huiselijke sfeer in Baarn

De familie kan eigen spulletjes neerzetten en krijgt ook de sleutel van het huis. Zo kunnen de nabestaanden bij hun dierbare zijn wanneer ze dat willen.  Er is een sfeervolle huiskamer met pantry en twee opbaarkamers. Met het Afscheidshuis stelt initiatiefneemster Monuta Ellen Spierenburg nabestaanden in de gelegenheid op intieme, respectvolle en persoonlijke wijze afscheid te nemen van een overleden dierbare.

Wilt u meer informatie over het afscheidshuis in Baarn?

Het Afscheidshuis staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Voor vragen kunt u contact opnemen via: 035 - 303 71 25 of mail naar: info@AfscheidshuisHvP.nl. Ook kunt u vrijblijvend het afscheidshuis aan Stationsweg 16 te Baarn komen bekijken. Om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd voor u is, willen we u vragen om hiervoor een afspraak te maken.

 

Waarom Monuta Ellen Spierenburg?

  • Afscheid nemen doen we samen met uiterste zorg
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Open, informeel en persoonlijk contact
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Afscheidshuis in Vorstelijk Baarn

Werkgebied

Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Soest en Soesterberg