Uitvaart regelen Staphorst

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Een uitvaart regelen in Staphorst

Als uitvaartverzorger in Staphorst doe ik er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Ik kijk naar tradities, denk mee met de betrokkenen en heb respect voor ieders keuze. Ik sta voor een waardig afscheid voor de overledene én de familie. Het geven van rust en ruimte vind ik daarbij van groot belang.

Ik begrijp de gebruiken en tradities en spreek dus de taal van de regio. Een uitvaart regelen in Staphorst doe ik dan ook door het tonen van respect naar religie en tradities. Daarnaast bied ik ook ruimte voor vernieuwing waar u dat wenst. Graag denk ik met u mee om zo samen een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en bij wie de overleden dierbare was. Denkt u daarbij aan aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaardienst en het rouwvervoer.

Een uitvaart verzorg ik door samen te werken

Samen met iedereen die zich betrokken voelt en inbreng wil geven. Wij ondersteunen elkaar, met respect voor iedereen. Ik werk zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers, zoals de bakker of de bloemist. Zo dragen we gezamenlijk bij aan een waardig en respectvol afscheid.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Staphorst? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten.

Waarom Monuta Endedijk?

  • Respect voor religie en traditie
  • Voor een waardig en persoonlijk afscheid
  • Heldere afspraken

Werkgebied

Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.