Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Enschede

U kunt in Enschede terecht op verschillende begraafplaatsen. Zo heeft de Oosterbegraafplaats een parkachtige uitstraling, met gebouwen in de stijl van de Amsterdamse School. Daarnaast is er de Westerbegraafplaats met zijn markante poort. U vindt op deze begraafplaats een apart islamitisch, liberaal joods en rooms-katholiek deel. Voor bijzettingen in bestaande graven kunt u ook nog kiezen voor de Rooms Katholieke begraafplaats. Kiest u voorafgaand aan de begrafenis voor een plechtigheid in de kerk, dan heeft u volop keus. Denkt u aan de Grote kerk met zijn karakteristieke uitstraling, of de Protestantse kerk die modern, licht en sereen is.

053 - 432 05 29
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Enschede

Het crematorium in Enschede heeft drie aula’s. Ieder met een eigen ontvangstruimte, gastenkamer en familiekamer. Alle drie hebben ze een natuurlijke lichtinval, een verbinding met buiten en een frisse aankleding in natuurlijke elementen. De gastenkamers bieden een prachtig uitzicht op de tuinen. Alle ruimtes zijn uitgerust met hedendaagse opnametechnieken en audiovisuele apparatuur. U kunt bij het crematorium ook terecht voor het plaatsen van de urn in een van de urnentuinen of in de urnenmuur. Daarnaast is het mogelijk de asbus in een bestaand graf, urnengraf of columbarium bij te zetten.

053 - 432 05 29
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Enschede? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

053 - 432 05 29