Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Team Monuta
Leonie Dijkstra

Onze uitvaartverzorgers

Leonie Dijkstra

Sinds 2014 woon ik met mijn man en kinderen in Enschede. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige in de binnenstad van deze prachtige plaats en daarnaast heb ik 4 jaar in het MST ziekenhuis gewerkt. Veel mensen uit en rondom Enschede kennen mij daardoor al. Net zo goed als ik de stad, mensen en ondernemers ken. Dat maakt dat ik weet wat mogelijk is en snel kan schakelen.

Als nabestaanden ervoor kiezen om samen met mij een afscheid te verzorgen voor hun dierbare, vind ik het belangrijk dat ik aan ze kan zien dat ze weten dat het goed komt.