Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Roos op grafsteen

Online herdenken op Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

0182 - 512 231
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Gouda

Veel nabestaanden vinden het fijn om hun overleden dierbare nog te bezoeken. Om een plek te hebben waar ze tot rust komen. De keuze voor een graf past daarbij. Uw overleden dierbare kan op die plek worden herdacht. Wanneer u kiest voor een begrafenis, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk, kapel of aula bij de begraafplaats. Een begraafplaats ademt rust uit en geeft u alle mogelijkheid om passend en op uw eigen manier afscheid te nemen. U kunt voor het regelen van een begrafenis in Gouda onder meer terecht op de volgende begraafplaatsen: Begraafplaats IJsselhof, de R.K. Begraafplaats aan de Graaf Florisweg, Begraafplaats De Tempel in Reeuwijk, Begraafplaats Vredehof in Bodegraven en Begraafplaats Moordrecht. Ook in Waddinxveen kunt u de begrafenis regelen op de oude gemeentelijke begraafplaats en Algemene Begraafplaats Thijmhof.

0182 - 512 231
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Gouda

Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Gouda en omgeving. Wanneer u kiest voor een crematie, kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op één locatie. Uiteraard kunt u ook afscheid nemen op een andere locatie. In onze regio vindt u twee crematoria: in Gouda en Alphen aan den Rijn. Maar als u de crematie ergens anders wilt laten plaatsvinden, dan kan dit vanzelfsprekend ook. U heeft altijd de vrije keuze in crematoria.

0182 - 512 231