Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Uitvaartcentrum in Gouda

In ons uitvaartcentrum, gelegen naast de Heilige Jozefkerk in Gouda kunt u op uw eigen manier afscheid nemen. Wilt u na het overlijden van een dierbare nog zoveel mogelijk bij diegene zijn? Dan kan dat in een van onze vier 24-uurskamers. En wilt u na de afscheidsdienst uitgebreide catering (met bereklauwtje) serveren? Dan kan dat ook. Wij doen er alles aan om een uitvaart zo te regelen, dat hij past bij hoe uw dierbare in het leven stond. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alle moderne gemakken, en heeft verder ook een ruime aula, familiekamer en koffiekamer waarvan u gebruik kunt maken. Het uitvaartcentrum is goed bereikbaar en is toegankelijk voor mindervaliden.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Gouda

24-uurs kamers

Ons uitvaartcentrum in Gouda heeft vier ruime 24-uurskamers waar u 24 uur per dag bij uw dierbare kunt zijn en op uw eigen manier afscheid kunt nemen. U ontvangt een sleutel waarmee u op elk gewenst moment toegang heeft tot het uitvaartcentrum. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Bij de kamer hoort een eigen parkeergelegenheid. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer is ook een toiletruimte en is er een keukentje beschikbaar.

0182 - 512 231
Image
Monuta Gouda

Aula

De aula in uitvaartcentrum Gouda is goed toegankelijk voor mindervaliden en biedt 100 sta- en zitplaatsen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor diensten met kleine en grote groepen. De lichte uitstraling van de aula, maar ook de sfeervolle inrichting geven de ruimte een open gevoel. U kunt in de aula gebruikmaken van de geluidsinstallatie en er is een mogelijkheid om een foto slideshow of een video te tonen tijdens de afscheidsplechtigheid.

0182 - 512 231
Image
Monuta Gouda

Koffiekamer

In de koffiekamer van het uitvaartcentrum kan de condoleance plaatsvinden. Hier is ruimte voor 100 genodigden. U kunt door ons een condoleance laten verzorgen, maar ook een uitgebreide koffietafel. De catering kan hierbij op verschillende manieren worden ingericht. Van stroopwafel bij de koffie tot een uitgebreide borrel met soep en luxe broodjes. 

0182 - 512 231