Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Team Monuta
Gouda

Onze uitvaartverzorgers

Tonie de Coo

In 2001 ben ik gaan werken in de uitvaartbranche. Hierdoor ken ik bijna alle facetten die horen bij het verzorgen van een uitvaart. Van het assisteren bij uitvaartdiensten tot het verzorgen van de overledene en het begeleiden bij rouwbezoeken. Sinds een aantal jaar ben ik uitvaartverzorger en regel ik alles rondom een uitvaart en de afscheidsdienst. Daarnaast houd ik de administratie bij en sta ik de nabestaande ook bij na de uitvaart. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Dat komt omdat iedere dag anders is en ik gewoon liefde heb voor mijn vak. Als uitvaartverzorger moet je je eigen gevoel even opzij kunnen zetten, zodat je er echt voor iemand kunt zijn. Een hand bieden of gewoon een vriendelijke blik kan dan al genoeg zijn. Je hoeft namelijk niet altijd met elkaar te praten om elkaar te kunnen verstaan. Je moet aanvoelen waar een ander behoefte aan heeft. En als mij dat lukt en ik zie dat ik een steun kan zijn, geeft mij dat een dankbaar gevoel.