Uitvaartverzorgers

Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek. Ook kunt u uw uitvaart alvast voorbespreken en/of informatie opvragen. Bij ons op kantoor komen mag ook. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven. Bekijk hier onze contactgegevens.

Tonie de Coo

Uitvaartverzorger

In 2001 ben ik gaan werken in de uitvaartbranche. Hierdoor ken ik bijna alle facetten die horen bij het verzorgen van een uitvaart. Van het assisteren bij uitvaartdiensten tot het verzorgen van de overledene en het begeleiden bij rouwbezoeken. Sinds een aantal jaar ben ik Uitvaartverzorger.

Als Uitvaartverzorger regel ik alles rondom een uitvaart en begeleid ik de afscheidsdienst. Daarnaast houd ik de administratie bij en doe ik aan nazorg.

Meer over mij

Frans Groenendijk

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Frans Groenendijk, geboren in 1982. Ik ben getrouwd en trotse vader van een zoon en een dochter. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche als verzorger van overledenen. Ik heb dit werk altijd met veel passie uitgevoerd. Onlangs deed zich de mogelijkheid voor om als uitvaartverzorger bij Monuta aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Meer over mij

Yvonne Warnaar

Uitvaartverzorger

Sinds oktober 2010 werk ik als Uitvaartverzorger voor Monuta Gouda. De keuze voor het uitvoeren van dit vak kwam op het moment dat ik privé te maken kreeg met een aantal uitvaarten. Ik ging nadenken over het vak van uitvaartverzorger en besefte mij hoe waardevol het is om iets te kunnen betekenen voor mensen in een zo moeilijke periode als een overlijden.

Meer over mij

Anette Kooij

Relatiebeheerder

Mijn naam is Anette Kooij-Leermakers, ik ben geboren in 1965, ben getrouwd en heb een zoon. Sinds januari 2005 ben ik werkzaam bij Monuta. Eerst als verzekeringsadviseur en sinds januari 2009 als relatiebeheerder. Ik ben geboren en getogen in Schiedam. Mijn werkzaamheden als relatiebeheerder bestaan uit veel netwerken en kijken naar mogelijkheden voor samenwerkingsverbanden.

Meer over mij

Jeanet Wiegmann

Manager Uitvaartzorg

Mijn naam is Jeanet Wiegmann, ik ben geboren in 1965 en sinds 2008 werkzaam bij Monuta als manager Uitvaartzorg. Ik vind het prachtig om er samen met mijn team voor te zorgen dat nabestaanden in de meest kwetsbare periode van hun leven goed, warm en professioneel worden bijgestaan. Er voor onze klanten zijn; voor, tijdens en na een uitvaart.

Meer over mij

Waarom Monuta Gouda?

  • Afscheid zoals u dat wenst
  • Huiselijke sfeer
  • Persoonlijk en betrokken
  • Voor iedereen, met en zonder verzekering
  • Een persoonlijke uitvaart voor elk budget

Werkgebied

Bodegraven, Nieuwerbrug, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Oud Alblas, Hardinxveld Giessendam, Giessenburg en Waarder