Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Team Monuta
Gouda

Onze uitvaartverzorgers

Agnetha Varela

Ik ben een geboren, getogen én trotse Rotterdamse. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Samen met de nabestaanden probeer ik een zo persoonlijk mogelijk uitvaart vorm te geven geheel in de stijl van de overledene. Ik en mijn collega’s hebben al veel uitvaarten mogen verzorgen, in alle vormen en maten. Wij weten dan ook veel over verschillende religies en uitvaartrituelen uit allerlei culturen. Zo kunnen we feilloos inspelen op ieders wensen.

‘Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel’

Leon van Pelt

Ik ben Leon van Pelt, getrouwd en vader van twee kleine herrieschoppers. Als ik niet aan het werk ben dan ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Ook trek ik er graag op uit met het gezin of ga ik met de hond op pad. Werken als uitvaartadviseur is heel bijzonder. Geen dag is hetzelfde en dat geldt ook voor de families waar je komt. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal. Dat je iets kunt betekenen voor anderen in een heftige tijd geeft veel voldoening. Ik vind het erg belangrijk om zoveel mogelijk praktische zorgen te ontnemen van de families die ik bijsta. Het geven van advies, het bieden van houvast door structuur aan te brengen en het geven van steun aan de nabestaanden is mijn ‘drive’ in dit mooie vak.

Danielle van Rossum

Mijn naam is Danielle van Rossum. Samen met mijn man en drie lieve dierenvrienden woon ik in de regio Rotterdam. Organiseren en mensen helpen heb ik van jongs af aan veel gedaan. Het zit in mijn bloed. De eerste kennismaking met een uitvaarondernemer kan best spannend zijn. In een periode waarin er toch al veel op je afkomst als nabestaande, werk je ook opeens nauw samen met een in eerste instantie nog volkomen vreemde: de uitvaartondernemer. Ruimte voor openheid, veiligheid en een gevoel van vertrouwen creëren vind ik daarom heel belangrijk. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart hebben we regelmatig contact met elkaar. Dit contact hoeft overigens niet altijd zwaar te zijn. Mijn streven is om in de verdrietige periode na het verliezen van een dierbare, ondersteuning en rust te bieden. Het wederzijds vertrouwen, openheid en het verdriet dat ook afgewisseld mag worden met samen lachen is wat voor mij het werk als uitvaartverzorger zo bijzonder maakt.