Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Team Monuta
Gouda

Onze uitvaartverzorgers

Claire Verbeek

Zorgen dat nabestaanden ruimte hebben in hun hoofd en hart om een uitvaart met aandacht te beleven. Dat is wat ik wil bereiken. Wat mij drijft is met oprechte aandacht, kennis en kunde voor mensen klaarstaan tijdens de laatste levensfase en tijdens de uitvaart. Daar zorg ik samen met mijn collega’s voor. Een tot in de puntjes geregelde uitvaart verzorg je namelijk niet alleen, maar dat doe je als team. Mijn wens is dat de familie terug kijkt op een dag vol mooie herinneringen met een lach en een traan, een fijn samenzijn ondanks het verdriet en gemis. Kernwoorden die mij samenvatten: vriendelijk, betrokken, doortastend en professioneel.

‘Ik wil nabestaanden de ruimte geven in hun hoofd en hart om een uitvaart met aandacht te beleven’

Roland Maissan

Nabestaanden ontzorgen in de moeilijke tijd na het overlijden van een dierbare vind ik ontzettend dankbaar. Het is een bijzonder proces. Ik beteken graag iets voor mensen en deze karaktereigenschap komt in dit werk goed van pas. Werken in de uitvaartbranche is echt betekenisvol. Ieder persoon is uniek, heeft zijn eigen ideeën en wensen en daardoor is ook iedere uitvaart persoonlijk. De wensen realiseren en het afscheid zo laten verlopen dat nabestaanden aangeven dat alles precies is gegaan zoals ze voor ogen hadden: dat geeft mij voldoening en energie. Iedere keer weer.

‘Ik beteken graag iets voor mensen, een karaktereigenschap die in dit werk goed van pas komt’