Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 414971

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Harderwijk

Wanneer wij voor u een begrafenis regelen in Harderwijk, kunt u in de regio op meerdere plekken terecht. Een mooie begraafplaats in Harderwijk is de gemeentelijke begraafplaats Oostergaarde. Hier vinden bijzettingen plaats, maar sommige graven worden ook opnieuw uitgegeven. Op begraafplaats Elzenhof in Harderwijk verzorgen wij ook regelmatig begrafenissen. Hier koopt u een graf voor tien tot dertig jaar, of voor onbepaalde tijd. Een begrafenis ergens anders in het land is natuurlijk ook mogelijk. Wij staan u door heel Nederland bij.

0341 - 414971
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Harderwijk

Als het om een crematie regelen in de Harderwijk gaat, regelen wij samen met u alles voor een persoonlijk afscheid. Niet alleen de invulling van de dienst van de crematie, maar ook praktische zaken, zoals wat er binnen uw budget en/of uitvaartverzekering mogelijk is en of de uitvaartverzekering voor een crematie in de omgeving van Harderwijk. In Harderwijk zelf is geen crematorium, maar in de buurt kunt u bij verschillende crematoria terecht. Zo vindt u op een half uur rijden Crematorium Heidehof. Een crematorium dat in de bossen ligt en beschikt over twee aula’s en een intiem paviljoen zodat er altijd een passende locatie voor de uitvaart is. Ook vindt u Crematorium Noorderveld in Nieuwegein op drie kwartier rijden. Het uitvaartcentrum is uitstekend geschikt voor een crematieplechtigheid, maar ook een kerkelijke dienst kan hier geregeld worden. In de omgeving vindt u verder ook crematoria in Zwolle, Lelystad en Amersfoort. U bent vrij in uw keuze. Wij staan u op iedere plek bij om een crematie te regelen.

0341 - 414971
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Harderwijk? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0341 - 414971