Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 414971

Uitvaartcentrum in Harderwijk

Wanneer wij de uitvaart regelen, kunt u voor de opbaring terecht in ons Monuta Huis aan de Stationslaan in Harderwijk. Het afscheidshuis lijkt op een intiem uitvaartcentrum en biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Het afscheidshuis is ruim opgezet met twee grote 24-uurskamers en een huiskamer en heeft een sfeervolle inrichting. Daarnaast heeft het Monuta Huis voldoende eigen parkeergelegenheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Harderwijk
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Harderwijk
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Harderwijk

Sfeervol ingerichte 24-uurskamers

Monuta in Harderwijk heeft twee opbaarkamers, waar u 24 uur per dag afscheid kan nemen van uw dierbare. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw dierbare in het Monuta Huis kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen mee te nemen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft. Ook vindt u er een koffiehoek waar u dag en nacht gebruik van mag maken. 

0341 - 414971
Image
Ontvangst uitvaartverzorger uitvaartcentrum Harderwijk
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Harderwijk

Centraal gelegen

Het afscheidshuis is centraal gelegen in Harderwijk en ligt op loopstand van het treinstation. Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren op onze eigen parkeerplaats.  

0341 - 414971
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Harderwijk
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Harderwijk

Meer weten over het afscheidshuis in Harderwijk?

Het afscheidshuis van Monuta in Harderwijk is voor iedereen toegankelijk. Mensen van elke cultuur en religie kunnen in Harderwijk terecht om op hun traditionele wijze afscheid te nemen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

0341 - 414971