Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Haren

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Voorgesprek aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken, ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Voorgesprek aanvragen
Monuta Haren - begrafenis regelen

Begrafenis regelen in Haren

Er zijn meerdere locaties waar u terecht kunt om een begrafenis te regelen in Haren en omgeving. Een begrafenis regelen in Haren is mogelijk op begraafplaats Harenerhof. Hier zijn verschillende manieren van begraven mogelijk. Ook kunt u op deze begraafplaats een urn plaatsen in een grafkelder of nis en er is een mogelijkheid tot het verstrooien van as. Maar u bent vrij in uw keuze van begraafplaatsen in Nederland. Wij staan u overal bij. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

050 - 542 59 62
Monuta Haren - crematie regelen

Crematie regelen in Haren

Een crematie regelen in Haren kan niet in de plaats zelf, maar in onze omgeving vindt u verschillende crematoria. Zo kunt u in de provincie Groningen terecht bij crematoria in Winschoten, Groningenm Ommeland, Eelderwolde en Appingedam. Ook kunt u de crematie regelen in het crematorium in Assen. Wij komen vaak bij Crematorium Wâldhôf in Opeinde. Dit Monuta crematorium ligt op ruim een half uur van Haren en ligt in een sfeervolle, landelijke omgeving. U kunt ook gebruik maken van het uitvaartcentrum dat op hetzelfde terrein staat. Dit crematorium heeft twee sfeervolle aula’s en biedt uitgebreide cateringmogelijkheden. U heeft de vrije keuze om ieder crematorium te kiezen, door heel Nederland. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze.

050 - 542 59 62
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Noordlaren, Haren Gn, Onnen en Glimmen dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

050 - 542 59 62