Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Uitvaartcentrum Haren-Tynaarlo

In ons eigen uitvaartcentrum in Haren-Tynaarlo, gelegen aan de Bamshorn 3, kunt u terecht voor een herdenkings- en afscheidsdienst in onze ruime aula. Hier vindt u 60 zitplaatsen en een aantal staanplaatsen. Het is mogelijk om in overleg de opstelling aan te passen. Zo kunt u kiezen voor een kerkachtige indeling, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een losse opstelling. Het uitvaartcentrum heeft drie 24-uurskamers, een ruime aula en een koffiekamer waar u na de dienst een condoleance kunt organiseren. Zo regelt u de hele uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek. Dat kan u rust geven. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Haren
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Haren

24-uurskamers

Ons uitvaartcentrum heeft drie 24-uurskamers. Bij een 24-uurs kamer ontvangt u als nabestaande de sleutel van deze kamer. U kunt dus zelf en zonder afspraak beslissen wanneer u bij uw dierbare aanwezig wilt zijn. In de dagen voor de uitvaart is de rouwkamer helemaal van u. Ook mag u de kamer inrichten met uw eigen persoonlijke spullen.

050 - 542 59 62
Image
Aula uitvaartcentrum Haren
Image
Aula uitvaartcentrum Haren

Aula

De aula beschikt over een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en een kwalitatief goed scherm voor het vertonen van filmbeelden, foto’s en presentaties. U kunt de muziek dus laten afspelen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor live muziek. In de aula is daarvoor zelfs een vleugel aanwezig.

050 - 542 59 62
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Haren
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Haren

Familiekamer

Monuta biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een familiekamer. Dit is een ruimte in ons uitvaartcentrum die exclusief is gereserveerd voor u. Hier kunt u samenkomen voor of na de uitvaart. Onze familiekamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Zo vindt u er een zithoek, een koffiehoekje en u kunt hier in alle rust herinneringen ophalen. 

050 - 542 59 62