Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Team Monuta
in Haren-Tynaarlo

Onze uitvaartverzorgers

Helga Talsma

Door altijd eerlijk en transparant om te gaan met uw emoties, weet ik de familie met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid dat ik samen met hen verzorg. Ik handel rationeel, maar met empathie. Door mij in te leven in de gevoelens van u als nabestaanden, weet ik exact wanneer u even de ruimte nodig heeft om uw emoties er te laten zijn. Ik bied rust en geef u het vertrouwen dat het goed komt. Als uitvaartverzorger in Haren, woon ik ook in deze plaats. Dit maakt dat ik goed weet wat er mogelijk is bij het verzorgen van een afscheid. Ik ken de gebruiken en gewoontes en de gemoedelijkheid die in Haren heerst. En men kent mij. Ik sta als inwoner van Haren dicht bij de mensen, maar daarnaast blijf ik ook dicht bij mezelf. Ik vind het fijn dat de nabestaanden zo ervaren dat ik als uitvaartverzorger in Haren ben wie ze zien. Open, eerlijk en empathisch.

Alice Snijder

‘Goed afscheid nemen is de eerste stap om het verlies te verweven in je leven’

Ik heb het geleerd door het verlies van mijn dochter in 2007.

Juist omdat ik het belang inzie van een passend afscheid heb ik, als Funerair Spreekster, 8 jaar mijn uiterste best gedaan om families zó’n passend afscheid te kunnen geven. Eind 2020 heb ik de overstap kunnen en mogen maken naar Monuta. Als uitvaartverzorger kan ik mijn kennis en ervaring nog breder inzetten  om een uitvaart te organiseren welke bij uw overledene en bij u als nabestaanden past.