Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Team Monuta
Herma Pijfers

Onze uitvaartverzorgers

Herma Pijfers

Na 25 jaar met grote passie werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche, ben ik gestart als uitvaartondernemer in de Duin- en Bollenstreek. Voor mij is dit een logische stap; uitvaarten zijn naar mijn idee ook evenementen. Sterker nog, het zijn evenementen waarbij het gaat om het raken van mensen en die momenten moeten onvergetelijk zijn.

Mijn keuze voor dit vak hangt nauw samen met de manier waarop ik zelf in het leven sta: open, met oprechte interesse in de medemens en met een grote passie om anderen te helpen en iets te laten beleven wat hun verwachting overstijgt. Waar passend, wijk ik dan ook graag af van de gebaande paden en reik ik u ideeën en middelen aan om uw wensen te realiseren. Mijn ambitie is om van elke uitvaart een mooie herinnering te maken, waarin datgene wat uw dierbare uniek maakt, centraal staat.