Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Team Monuta
Hoensbroek

Onze uitvaartverzorgers

Marie-José Dohmen-Wetzels

Ik doe er als uitvaartverzorger alles aan om ervoor te zorgen dat de uitvaart precies volgens de wensen van de overledene en nabestaanden verloopt. Een luisterend oor bieden en de tijd nemen om naar de nabestaanden te luisteren. Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart.
 

Dennis Houkes

Afscheid nemen van een dierbare, kun je maar één keer doen: dus het moet perfect en gedenkwaardig zijn. Het is mijn streven dit voor u te realiseren, waarbij ik de nadruk leg op het inwilligen van de wensen van de overledenen én de nabestaanden, zodat het afscheid uniek en persoonlijk wordt. Door u deze zorg uit handen te nemen, krijgt u de tijd om uw verlies te verwerken. Of het nu om een uitvaart in familiekring of een statige, grootse uitvaart gaat; mijn veelzijdigheid en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een goed gevoel aan het afscheid overhoudt. Want elk afscheid is uniek.

Tom Mulder

Als kleine jongen vertelde ik mijn ouders al dat ik later in de uitvaartbranche wilde werken. Die droom is uitgekomen want sinds 2010 ben ik werkzaam in de uitvaart.

Nu ik uitvaartverzorger ben zal ik er alles aan doen om te zorgen voor een waardig afscheid dat past bij de overledene en de nabestaanden. Na het overlijden zorg ik voor rust, duidelijkheid en bied graag een luisterend oor. Ik zal u zo veel als mogelijk ondersteunen bij het afscheid van uw dierbare.

Dankbaarheid vind ik mooiste wat ik kan krijgen. Maar het mooiste compliment wat ik kreeg is dat mij werd verteld dat ik gemaakt ben voor het uitvaartvak.

U kunt altijd bij mij terecht voor een persoonlijk gesprek of kennismaking.