Uitvaartverzorgers

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek. Langskomen mag ook, al heeft het wel de voorkeur uw komst even aan te kondigen. Dan weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Marie-José Dohmen-Wetzels

Uitvaartverzorger

Ik doe er als uitvaartverzorger alles aan om ervoor te zorgen dat de uitvaart precies volgens de wensen van de overledene en nabestaanden verloopt. Een luisterend oor bieden en de tijd nemen om naar de nabestaanden te luisteren.

Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart.

Meer over mij

René Willems

Uitvaartverzorger

In de omgang met mensen ligt mijn passie. Iets voor mensen betekenen in een moeilijke periode is zo waardevol. Ik heb altijd al in de dienstverlening gewerkt, maar mijn functie als uitvaartverzorger is mijn roeping.

Meer over mij

Felix Goffin

Uitvaartverzorger

Ik heb echt liefde voor mijn vak. Met aandacht en vooral rust, wil ik een afscheid regelen en begeleiden. Telkens weer zoekende naar unieke en opvallende of soms minder opvallende talenten van de overledene. De persoonlijke kenmerken terug laten komen tijdens het afscheid, goed afgestemd met elkaar, geven zoveel meer waarde aan een afscheid. Het maakt het afscheid uniek, zoals het leven van iemand ook uniek is.

Meer over mij

Dennis Houkes

Uitvaartverzorger

Elk afscheid is uniek

Afscheid nemen van een dierbare, kun je maar één keer doen: dus het moet perfect en gedenkwaardig zijn. Het is mijn streven dit voor u te realiseren, waarbij ik de nadruk leg op het inwilligen van de wensen van de overledenen én de nabestaanden, zodat het afscheid uniek en persoonlijk wordt. Door u deze zorg uit handen te nemen, krijgt u de tijd om uw verlies te verwerken.

Meer over mij

Ellen Roberts

Uitvaartassistent

De overstap van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking naar verzorgen van de laatste wens, was voor mij maar een kleine stap. Simpelweg het er zijn voor families die een beroep op ons doen, geeft veel voldoening. Samen met mijn collega’s zorgdragen voor een goed afscheid tot in het kleinste detail, is mijn grootste drijfveer om iedere dag weer enthousiast en gemotiveerd naar mijn werk te gaan.

Meer over mij

Erika ter Hark

Uitvaartassistent

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Monuta. Door ervaring weet ik hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken naar het verloop van een goede uitvaart. De begeleiding die je daarbij krijgt is essentieel voor de verwerking van een intens groot verdriet.

Meer over mij

Tosca Quinten

Uitvaartassistent

In 2007 ben ik begonnen als draagster bij uitvaarten. In 2012 ben ik als gastdame begonnen en in 2013 kreeg ik de functie uitvaartassistente A. Ik doe de overlijdensaangiftes bij diverse gemeentes, assisteer bij uitvaarten en ben gastdame bij het rouwbezoek in het mortuarium, waar je familie en belangstellende kunt bijstaan in een moeilijke periode in hun leven. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en daardoor heel boeiend. Dit doe ik met hart en ziel.

Meer over mij

José Vankan

Bedrijfsbureau

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Monuta. Tot op de dag van vandaag doe ik mij werk met heel veel liefde en overgave. Ik ben medewerkster van het bedrijfsbureau. Hier is mijn hoofdtaak het inplannen van personeel, de rouwauto en materialen op de dag van de uitvaart. Andere werkzaamheden zijn het aannemen van de telefoon en proberen de mensen zo goed mogelijk te woord te staan en ze anders door te verbinden met de juiste personen.

Meer over mij

Frieda van Uden

Bedrijfsbureau

Ik ben sinds november 1992​ uitvaartcoördinator bij Monuta Zuid-Limburg. Mijn functie is heel variërend en juist dat spreekt mij er zo in aan. Ik hou me onder andere bezig met het maken van roosters, verzorgen van aangiftes bij de gemeenten, administratieve zaken en ondersteun de uitvaartverzorgers bij allerlei zaken als ze terug komen van een familie.

Meer over mij

Waarom Monuta Universele?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Wijnandsrade, Schinnen, Meerssen, Ulestraten, Moorveld, Bunde, Geulle, Eijsden, Gronsveld, Sint Geertruid, Hoensbroek, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Brunssum, Merkelbeek, Schimmert, Hulsberg en Walem