Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Team Monuta
Hoensbroek

Onze uitvaartverzorgers

Dennis Houkes

Afscheid nemen van een dierbare, kun je maar één keer doen: dus het moet perfect en gedenkwaardig zijn. Het is mijn streven dit voor u te realiseren, waarbij ik de nadruk leg op het inwilligen van de wensen van de overledenen én de nabestaanden, zodat het afscheid uniek en persoonlijk wordt. Door u deze zorg uit handen te nemen, krijgt u de tijd om uw verlies te verwerken. Of het nu om een uitvaart in familiekring of een statige, grootse uitvaart gaat; mijn veelzijdigheid en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een goed gevoel aan het afscheid overhoudt. Want elk afscheid is uniek.

Arno Cleiren

Het mooiste aan het beroep van uitvaartverzorger vind ik dat ik mensen mag ondersteunen en begeleiden in een tijd waarin de emoties vaak zeer intens zijn. Dicht bij het gevoel van de familie en mijzelf blijven is de basis waaruit ik werk. Aandacht, oprechte interesse en warmte is wat u van mij kunt verwachten. Het ontzorgen van de families staat centraal, natuurlijk naar de behoefte die past. Ik streef ernaar om voor iedereen een passende uitvaart in Sittard en omgeving te verzorgen, waarbij de wensen van de overledene en/of de nabestaanden maximaal worden gerespecteerd. Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd om u te ontmoeten.

Rolf Römgens

Ik werk als uitvaartverzorger voor Monuta in de regio Hoensbroek. Als kind ben ik hier opgegroeid en heb ik mijn hart verknocht aan deze plaats. De periode na een overlijden is in alle opzichten moeilijk, in korte tijd moet u veel regelen en keuzes maken. Mijn persoonlijke en toegankelijke benadering zorgen ervoor dat zowel de wensen van de familie alsook die van de overledene worden samengevoegd tot een mooie en unieke uitvaart. Ieder afscheid is uniek. Door goed te luisteren en gebruik te maken van mijn brede kennis over de mogelijkheden in de regio, weet ik advies te geven voor een passend afscheid. Wanneer de familie met tevredenheid en een goed gevoel terugkijkt ben ik tevreden.