Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01

Uitvaartcentrum Hoogezand

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Hoogezand? Dan kunt u bij Monuta terecht. Aan de Noorderstraat 163-165 ligt ons uitvaartcentrum waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Wij geven u daar alle tijd voor. Omdat goed afscheid nemen heel belangrijk is, juist in de laatste dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ons uitvaartcentrum beschikt over ruime parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor mindervaliden. Vanuit onze goed bereikbare locatie kunt u vervolgens naar de plek van de afscheidsdienst vertrekken. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Hoogezand-Sappemeer
Image
Rouwkamer uitvaartverzorger met kist uitvaartcentrum Hoogezand-Sappemeer

Altijd toegankelijke24 uurs kamers

U vindt in ons uitvaartcentrum vijf rouwkamers. In de dagen voor de uitvaart is deze kamer helemaal van u en de nabestaanden. Omdat u de enige bent die op deze kamer komt, mag u deze kamer zo inrichten als u wilt, met persoonlijke spullen van uw overleden dierbare. 

0598 - 39 81 01
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Hoogezand-Sappemeer
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Hoogezand-Sappemeer

Familiekamer

Er is verder een aparte familiekamer waar de directe nabestaanden zich in alle rust kunnen voorbereiden op de dienst. U mag de familiekamer ook gebruiken om in alle rust een gesprek met uw uitvaartverzorger te voeren. Maakt u hiervoor gerust een afspraak.

0598 - 39 81 01