Uitvaartverzorgers

Het team van Monuta Hoogezand-Sappemeer heeft veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Hoogezand-Sappemeer en omgeving. We zijn betrokken en onze benadering is persoonlijk. Vanzelfsprekend zijn we bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen in de uitvaartzorg en in Hoogezand-Sappemeer. We hebben kennis van de verschillende gebruiken en rituelen die bij de diverse religies en culturele achtergronden horen van de bevolkingsgroepen die Hoogezand-Sappemeer rijk is. Hierdoor kunnen we helpen bij het vormgeven van een afscheid dat past in de achtergrond van de overledene.

Ook bij uitvaarten van kinderen en jongeren kunnen we, door onze brede kennis en bekendheid in Hoogezand-Sappemeer, behulpzaam zijn bij het vormgeven van een afscheid dat recht doet aan de emoties. Doordat we bekend zijn weten we wat er speelt en kunnen we inspelen op actuele zaken in Hoogezand-Sappemeer.

U mag altijd een afspraak met ons maken voor een gesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart bespreken of uw uitvaartwensen laten vastleggen. Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Freddy Huizeling

Uitvaartverzorger

Geïnspireerd door mijn opa die 36 jaar leedaanzegger in Sappemeer is geweest, ben ik in 1997 begonnen als algemeen assistent bij het crematorium in Groningen. Daar heb ik kennisgemaakt met de verschillende werkzaamheden van de uitvaartverzorger. De keuze om de overstap te maken, was dan ook vrij eenvoudig. In de afgelopen jaren ben ik als uitvaartverzorger in de meest complexe situaties terechtgekomen.

Meer over mij

Erika Dijksterhuis

Uitvaartverzorgster

Niets is meer verbonden met het leven dan de dood. Voor nabestaanden brengt een overlijden zeer krachtige emoties met zich mee. Als uitvaartverzorger heb ik de unieke kans om hen te begeleiden bij de eerste stappen van het rouwverwerkingsproces. Dit doe ik door een passende uitvaart te regelen. Zo wil ik nabestaanden helpen om het verlies van hun dierbare te verwerken.

Meer over mij

Harries Bakker

Uitvaartverzorger

Sinds 1989 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger. Mijn werk bestaat uit het regelen en verzorgen van uitvaarten. Geen enkele werkdag is hetzelfde, elke dag is weer anders en nieuw. Dat maakt mijn werk zo interessant, niet wetende wat je op je pad treft. Het is elke dag weer een uitdaging en een opgave die veel voldoening oplevert; nabestaanden bij te staan in dagen van verdriet.

Meer over mij

Anton Tjapkes

Uitvaartverzorger
Mijn naam is Anton Tjapkes, ik ben geregistreerd uitvaartverzorger bij Monuta uitvaartverzorging voor Menterwolde,  Oldambt en Slochteren e.o.
 
Meer over mij

Waarom Monuta Hoogezand-Sappemeer?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Hoogezand, Langezwaag, Luxwoude, Tijnje, Hemrik, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Langedijke, Ravenswoud, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Goengahuizen, Lieveren, Peest, Zuidvelde, Huis ter Heide Dr, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een West, Boerakker, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloerveld, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Gasteren, Anloo, Annen, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Noordlaren, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen Dr, Taarlo, Zeijen, Yde, Winde, Bunne, Donderen, Kiel-indeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Kolham, Scharmer, Harkstede, Woudbloem, Froombosch, Slochteren, Lageland, Luddeweer, Overschild, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Steendam, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Noordbroek, Zuidbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveensche Kanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor Dr, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveensche Kanaal, Alteveer Gn, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Winschoten, Heiligerlee, Westerlee Gn, Scheemda, Midwolda, Oostwold Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg, Oudezijl, Nieuweschans, Bellingwolde, Oudeschans, Blijham, Wedde, Vriescheloo, Tjuchem, t Waar, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Alteveer Gn en t Waar