Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0228 - 52 60 04

Team Monuta
Stavenuiter

Onze uitvaartverzorgers

Maureen Jansen - Stavenuiter

Mijn naam is Maureen Jansen-Stavenuiter en ik ben een toegewijde uitvaartverzorger in de prachtige regio West-Friesland. Hoewel ik ben opgegroeid in de Zaanstreek, voel ik me al van jongs af aan sterk verbonden met deze bijzondere streek waar ik inmiddels al jaren woon samen met mijn man.

Als uitvaartverzorger bied ik oprechte begeleiding tijdens een betekenisvolle periode die voor ieder individu anders kan worden ingevuld. Mijn doel is om naar een waardig afscheid toe te werken, waarbij ik oog heb voor de wensen en behoeften van zowel de overledene als de nabestaanden. Duidelijke communicatie staat bij mij hoog in het vaandel, want ik begrijp hoe belangrijk het is om in zo'n emotionele tijd geen ruimte voor ruis te laten ontstaan.

Het is voor mij een eer om mensen deskundig te mogen begeleiden in één van de meest ingrijpende fases van het leven en te ondersteunen bij een afscheid dat recht doet aan het unieke leven dat geleefd is. Ik sta voor persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid, en ik neem graag de tijd om samen met u een passende en liefdevolle uitvaart te verzorgen.

Ik hoop dat ik u hiermee een inkijkje heb gegeven in wie ik ben en wat ik als uitvaartverzorger voor u kan betekenen. Mocht u vragen hebben of behoefte aan mijn diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we een afscheid realiseren dat recht doet aan de herinneringen en het leven van uw dierbare.