Uitvaart regelen

Monuta John Snels
Wanneer iemand in uw naaste omgeving overlijdt, komt er veel op u af. In deze emotionele periode sta ik u graag bij om alles rondom de uitvaart goed te regelen. En –belangrijker nog- volgens de wensen van uw  dierbare. Samen gaan we op zoek naar een passend afscheid, dat ook bijdraagt aan het verwerken van uw verlies. Een mooie herinnering aan het afscheid, is de beste dienstverlening die ik u kan bieden.

Eerste gesprek
Als u contact met mij heeft opgenomen, kom ik zo snel mogelijk bij u langs voor een eerste gesprek. We overleggen dan onder meer over de plaats waar de overledene wordt opgebaard, de datum en locatie van de uitvaart en de rouwadvertentie. Ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Duidelijke en oprechte begeleiding
In de dagen erna kunt u rekenen op duidelijke en oprechte begeleiding. Zaken als kaarten maken, de afscheidsdienst voorbereiden en evt. specifieke wensen over bijvoorbeeld de kist, muziek of vervoer, zijn bij mij in goede handen.

Uw wensen zijn in goede handen
Ik ben goed bekend in en met Roosendaal en de omliggende dorpen en ben vanuit de uitvaartbranche ook op de hoogte van diverse gewoonten en gebruiken. Mede daarom zijn de wensen van u en de overledene bij mij in goede handen. U kunt zelf aangeven welke specifieke wensen u heeft rondom het afscheid, waarbij ik op de achtergrond het overzicht bewaar. Afhankelijk van  uw wensen, vind ik het ook geen probleem om op uw verzoek de regie meer in handen te nemen.

Waarom Monuta John Snels?

  • Duidelijke en oprechte begeleiding in een moeilijke tijd
  • Creeren van een mooie herinnering
  • Veel ervaring in diverse plaatsen in Roosendaal en omgeving

Werkgebied

Roosendaal, Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen en Schijf