Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Man tijdens begrafenisdienst

Begrafenis regelen in Roosendaal

Monuta John Snels helpt u graag om een begrafenis te regelen in Roosendaal en omgeving. We regelen samen een passende begrafenis en ontzorgen u als het gaat om het regelen van rouwvervoer, dragers en de uitvaartdienst. In Roosendaal en omgeving vindt u verschillende begraafplaatsen met ieder een eigen karakter. Sommige begraafplaatsen zijn verbonden aan een bepaalde parochie, maar er zijn ook verschillende algemene begraafplaatsen in de omgeving. Monuta John Snels helpt u graag bij het maken van uw keuze.

0165-56 20 17
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Roosendaal

Wanneer wij een crematie regelen in Roosendaal en omgeving, bent u vrij om te kiezen voor een crematorium dat het beste bij uw wensen past. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde plek en kunnen overal in Nederland de crematie voor u verzorgen. In de regio kunt u bijvoorbeeld terecht bij crematoria in Roosendaal, Oosterhout, Heinenoord en Bergen op Zoom. U kunt ook een crematie regelen in Breda, bij ons Monuta crematorium aan de Tuinzigtlaan. Monuta John Snels staat u bij tijdens het regelen van de crematie, waar u ook voor kiest.

0165-56 20 17
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Roosendaal, Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen, Schijf en omstreken? Neem gerust contact op. Op verzoek regelen wij ook buiten deze plaatsen de uitvaart voor u. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht contact met ons opnemen.

0165-56 20 17