Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Team Monuta
John Snels

Onze uitvaartverzorgers

John Snels

Sinds 2013 ben ik verbonden aan Monuta. Maar ik ben al jaren actief in de uitvaartbranche. Door mijn ervaring in verschillende functies binnen dit vakgebied, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het uitvaartvak. Ondanks mijn ervaring in het organiseren van uitvaarten, blijft elk afscheid een unieke gebeurtenis. En dat maakt dat mijn vak boeiend blijft. De wensen van nabestaanden zijn steeds weer anders. Als uitvaartverzorger in Roosendaal vind ik het fijn om nabestaanden te kunnen adviseren en zaken te kunnen regelen, waar mogelijk volgens de wensen van de overledene. Een mooie herinnering aan het afscheid, is de beste dienstverlening die ik nabestaanden kan bieden. Ik ben al jaren actief als uitvaartverzorger in Roosendaal en ben bekend met de lokale gebruiken in onze mooie streek.