Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Kerkrade

Monuta in Kerkrade helpt u graag bij het regelen van de begrafenis in Kerkrade en omgeving. Wij zijn op de hoogte van alle lokale begraafplaatsen en mogelijkheden. In de omgeving zijn meerdere begraafplaatsen te vinden. Zo kunt u terecht op begraafplaats Schifferheide, dat op hetzelfde terrein als het crematorium van Monuta ligt. Vanuit hier kunt u na de dienst achter de kist lopen naar de laatste rustplek. De begraafplaats wordt gekenmerkt door verschillende bomen, waaronder een grote, oude prachtige eik, diverse soorten beplanting, maar ook vooral door ruimte en overzicht. Kiest u liever voor een andere begraafplaats in Kerkrade of omgeving? Wij staan u overal bij.

045 - 531 3197
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Kerkrade

Wanneer u voor een crematie kiest, kunt u bij Monuta in Kerkrade terecht. Wij zijn gevestigd in het crematorium Schifferheide. Dit crematorium heeft alle mogelijkheden om de crematie van begin tot eind te regelen en is prachtig gelegen aan de Anstelvallei. Wilt u liever de crematie regelen op een andere plek? Dat kan ook. Wij staan u overal in Nederland (en over de grens) bij.

045 - 531 3197
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Kerkrade, Eygelshoven, Mechelen, Epen, Wittem, Eys, Elkenrade, Vaals, Vijlen, Lemiers, Valkenburg Lb, Schin op Geul, Scheulder, Ransdaal, Wijlre, Berg en Terblijt, Klimmen, Bocholtz of Baneheide? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

045 - 531 3197