Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Team Monuta
in Kerkrade

Onze uitvaartverzorgers

Felix Goffin

Ik heb echt liefde voor mijn vak. Met aandacht en vooral rust, wil ik een afscheid regelen en begeleiden. Telkens weer zoekende naar unieke en opvallende of soms minder opvallende talenten van de overledene. De persoonlijke kenmerken terug laten komen tijdens het afscheid, goed afgestemd met elkaar, geven zoveel meer waarde aan een afscheid. Het maakt het afscheid uniek, zoals het leven van iemand ook uniek is. Als teamlid van het Team Bijzondere Uitvaarten van Monuta, heb ik ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van uitvaarten met protocollen en korpseer. Deze ervaring kan ik goed inzetten bij het afscheid van een veteraan.

Guido Waltmans

Sinds 1 augustus 2016 ben ik werkzaam bij Monuta als uitvaartverzorger. Maar vanaf 2004 ben ik al werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben begonnen als logistiek medewerker, verzorgde thuisopbaringen en de laatste verzorging van een overledene. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Daarna ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot uitvaartbegeleider. Zo kon ik samen met de nabestaanden een passend en mooi afscheid vormgeven. Er “gewoon” zijn en een luisterend oor hebben is zo belangrijk. Ik vind het belangrijk om in alle rust en aandacht een helpende hand te bieden. Te adviseren en ondersteunen waar nodig en begeleiden tijdens het afscheid. Een afscheid met een goed gevoel, dat is belangrijk. Ik sta er dan ook voor dat de wensen van de overledene en nabestaanden op een goede en respectvolle manier ten uitvoer worden gebracht. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op.

Huub Cleven

Waarom ik uitvaartverzorger een mooi beroep vind? Vanwege de veelzijdigheid. Maar ook omdat je een belangrijke helpende hand biedt in één van de moeilijkste fases in een mensenleven. Wat ik belangrijk vind in mijn vak, is dat je jezelf blijft en geen rol speelt. Dat je weet wat je plaats is; de ene keer prominent als regisseur en de ander keer wat meer op de achtergrond. Je moet er feeling voor hebben en de situaties goed kunnen inschatten. Ik weet dat ik het goed heb gedaan als nabestaanden zeggen: ‘’Je voelde het goed aan, je was niet aanwezig, maar wel wanneer we je nodig hadden.’ Daarnaast spelen een flinke dosis stressbestendigheid, accuratesse en improvisatievermogen een belangrijke rol.