Uitvaartverzorgers

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Langskomen mag ook, al heeft het wel de voorkeur uw komst even aan te kondigen. Dan weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Guido Waltmans

Uitvaartverzorger

Sinds 1 augustus 2016 ben ik werkzaam bij Monuta als uitvaartverzorger. Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben begonnen als logistiek medewerker, verzorgde thuisopbaringen en de laatste verzorging van een overledene.. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. In 2013 ben ik mij gaan ontwikkelen tot uitvaartbegeleider, hier voelde ik mij goed bij.  Samen een passend en mooi afscheid vormgeven. Er “gewoon” zijn en een luisterend oor hebben is zo belangrijk.

Meer over mij

Huub Cleven

Uitvaartverzorger

Waarom ik uitvaartverzorger een mooi beroep vind? Vanwege de veelzijdigheid. Maar ook omdat je een belangrijke helpende hand biedt in één van de moeilijkste fases in een mensenleven. Wat ik belangrijk vind in mijn vak, is dat je jezelf blijft en geen rol speelt. Dat je weet wat je plaats is; de ene keer prominent als regisseur en de ander keer wat meer op de achtergrond. Je moet er feeling voor hebben en de situaties goed kunnen inschatten.

Meer over mij

Felix Goffin

Uitvaartverzorger

Ik heb echt liefde voor mijn vak. Met aandacht en vooral rust, wil ik een afscheid regelen en begeleiden. Telkens weer zoekende naar unieke en opvallende of soms minder opvallende talenten van de overledene. De persoonlijke kenmerken terug laten komen tijdens het afscheid, goed afgestemd met elkaar, geven zoveel meer waarde aan een afscheid. Het maakt het afscheid uniek, zoals het leven van iemand ook uniek is.

Meer over mij

Janine Verpoort

Uitvaartassistent

Eind 2014 ben ik gestart als Monuta medewerker. Als uitvaartassistent is het mijn taak overledenen te verzorgen en tevens gastvrouw te zijn. Ondanks het feit dat ik nog maar kort dit werk doe, is het nu al een geweldige ervaring en uitdaging geworden. Gevoelsmatig kan ik nu al zeggen dat ik dit beroep veel eerder had willen uitoefenen. Het geeft me telkens een voldaan gevoel vooral de uitingen van dankbaarheid en tevredenheid die nabestaanden tonen.

Meer over mij

Kittie Sijstermans

Uitvaartassistent B

Bijzonder beroep…..

Het is een bijzonder mooi om overledenen de laatste zorg te mogen geven….

Het zijn een voor een bijzondere mensen….

Het moet voor familie een bijzonder afscheid worden…..

Het is bijzonder belangrijke ervaring voor de nabestaande wanneer zij zelf actief zijn bij de laatste verzorging…..

Voor mij is het een bijzonder mooi beroep, omdat ik iedere dag weer met veel passie, mijn werk mag doen…..

Meer over mij

Tosca Quinten

Uitvaartassistent

In 2007 ben ik begonnen als draagster bij uitvaarten. In 2012 ben ik als gastdame begonnen en in 2013 kreeg ik de functie uitvaartassistente A. Ik doe de overlijdensaangiftes bij diverse gemeentes, assisteer bij uitvaarten en ben gastdame bij het rouwbezoek in het mortuarium, waar je familie en belangstellende kunt bijstaan in een moeilijke periode in hun leven. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en daardoor heel boeiend. Dit doe ik met hart en ziel.

Meer over mij

José Vankan

Bedrijfsbureau

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Monuta. Tot op de dag van vandaag doe ik mij werk met heel veel liefde en overgave. Ik ben medewerkster van het bedrijfsbureau. Hier is mijn hoofdtaak het inplannen van personeel, de rouwauto en materialen op de dag van de uitvaart. Andere werkzaamheden zijn het aannemen van de telefoon en proberen de mensen zo goed mogelijk te woord te staan en ze anders door te verbinden met de juiste personen.

Meer over mij

Waarom Monuta Lindeman (Kerkrade)?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Kerkrade, Eygelshoven, Mechelen, Epen, Wittem, Eys, Elkenrade, Vaals, Vijlen, Lemiers, Valkenburg Lb, Schin op Geul, Scheulder, Ransdaal, Wijlre, Berg en Terblijt, Klimmen, Bocholtz, Baneheide
Kerkrade, Eygelshoven, Mechelen, Epen, Wittem, Eys, Elkenrade, Vaals, Vijlen, Lemiers, Valkenburg Lb, Schin op Geul, Scheulder, Ransdaal, Wijlre, Berg en Terblijt, Klimmen, Bocholtz, Baneheide