Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Landgraaf

Wanneer wij een begrafenis regelen in Landgraaf, kunt u op verschillende plekken terecht. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen sfeer en karakter. U kiest voor de begraafplaats die het beste bij u past. Er zijn drie gemeentelijke begraafplaatsen in Landgraaf, en er zijn ook negen begraafplaatsen die bij een kerk horen. U hoeft niet religieus te zijn om daar begraven te mogen worden. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot natuurbegraven in de regio, een mogelijkheid die steeds populairder wordt. U kunt hiervoor terecht bij natuurbegraafplaats Eygelshoven. Ook komen wij regelmatig bij Begraafplaats Schifferheide in Kerkrade. Deze begraafplaats ligt op hetzelfde terrein als het crematorium van Monuta. Voor welke begraafplaats u ook kiest, wij staan u bij.

045 - 569 61 61
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Landgraaf

Wanneer wij een crematie regelen in Landgraaf en omgeving, gaan wij vaak naar het crematorium in Heerlen en Crematorium Schifferheide in Kerkrade. Schifferheide is prachtig gelegen, met uitzicht op de Anstelvallei. U kunt hier in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Na de dienst zijn er voldoende cateringmogelijkheden. Ook kunt u terecht voor een as verstrooiing of bijzetting in een columbarium. Wilt u liever ergens anders de crematie regelen? Dan kan dat ook. Wij staan u overal in Nederland (en over de grens) bij.

045 - 569 61 61
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Landgraaf? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

045 - 569 61 61