Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Uitvaartcentrum in Landgraaf

Ons kleinschalige uitvaartcentrum in Landgraaf, ook wel het Afscheidshuis of Aafsjiedshoës, vindt u aan het Stationsplein 67 in Landgraaf. In ons Aafsjiedshoës kunt u in alle rust en op uw moment afscheid nemen van uw overleden dierbare. Het Aafsjiedshoës heeft een huiselijke sfeer, die u warmte kan bieden in deze moeilijke tijd. Het is mogelijk om de overledene op te laten baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen. U kunt rondom het uitvaartcentrum goed parkeren. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Landgraaf - Opbaring

Rouwkamer en 24-uurskamer

Ons uitvaartcentrum in Landgraaf beschikt over twee ruime rouwkamers waar u op een waardige en intieme manier afscheid kunt nemen. U kunt uw dierbare hier op vaste tijden of op afspraak bezoeken. Wilt u niet aan vaste tijden gebonden zijn, maar zelf bepalen wanneer u naar uw dierbare gaat en hoelang u bij hem of haar wilt blijven, dan kunt u kiezen voor de 24-uurskamer in het Aafsjiedshoës in Landgraaf. U krijgt dan van ons een sleutel die u toegang geeft tot ons uitvaartcentrum. U kunt uw overleden dierbare dan dag en nacht bezoeken, hoe lang en wanneer u maar wilt. 

045 - 569 61 61
Image
Monuta Landgraaf - Binnenzijde
Image
Monuta Landgraaf - Hal

Afscheidsdienst

Het Aafsjiedshoës is een intiem en kleinschalig uitvaartcentrum in Landgraaf waar u in alle rust afscheid kunt nemen. Als u op een hele intieme en kleinschalige manier een ceremonie wilt organiseren, dan is dat hier ook mogelijk. Wilt u een wat grotere uitvaartdienst regelen, met eventueel een condoleance met catering achteraf? Dan kunt u terecht bij verschillende locaties in de regio terecht. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze. 

045 - 569 61 61
Image
Monuta Landgraaf - Herdenking

Herinneringsavond in het Aafsjiedshoës

Jaarlijks verzorgen wij in het Aafsjiedshöes een herinneringsavond. Daar zijn we samen en noemen we de naam van uw dierbare. We lezen hun namen voor, zodat zij voortleven in onze gedachten. We drinken op de herinneringsavond samen koffie en luisteren naar mooie teksten en muziek. Tijdens de herinneringsavond reiken we symbooltjes uit aan de aanwezigen. Die kunnen vervolgens buiten aan de muur van het Aafsjieshoës opgehangen worden. 

045 - 569 61 61