Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Team Monuta
Landgraaf

Onze uitvaartverzorgers

Guido Waltmans

Sinds 1 augustus 2016 ben ik werkzaam bij Monuta als uitvaartverzorger. Maar vanaf 2004 ben ik al werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben begonnen als logistiek medewerker, verzorgde thuisopbaringen en de laatste verzorging van een overledene. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Daarna ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot uitvaartbegeleider. Zo kon ik samen met de nabestaanden een passend en mooi afscheid vormgeven. Er “gewoon” zijn en een luisterend oor hebben is zo belangrijk. Ik vind het belangrijk om in alle rust en aandacht een helpende hand te bieden. Te adviseren en ondersteunen waar nodig en begeleiden tijdens het afscheid. Een afscheid met een goed gevoel, dat is belangrijk. Ik sta er dan ook voor dat de wensen van de overledene en nabestaanden op een goede en respectvolle manier ten uitvoer worden gebracht. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op.

Mona Slob

Ik wist toen ik een jaar of zeven was al dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Een beroep voor mannen met een hoge hoed, volgens mijn moeder. Maar na wat omwegen maakte ik mijn droom waar, inmiddels alweer bijna 17 jaar geleden. Het vak van uitvaartverzorger past goed bij me. Want het regelen van een uitvaart moet met zorg gebeuren. Nabestaanden moeten soms onder emotionele druk beslissingen nemen. Goede voorbereiding brengt rust en ruimte tot rouw en verwerking, maar het schept ook een band. Ook nazorg vind ik belangrijk, hier besteed ik veel tijd aan. Vaak weten nabestaanden precies hoe een afscheid eruit moet zien. Ik draag soms ideeën aan om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen zoeken we naar hetgeen het best bij uw overleden dierbare past. Is dit een dienst in het dialect? Dan doe ik dat graag. Wilt u me leren kennen en uw wensen met mij bespreken? Of gewoon een informatief gesprek? Neem gerust contact met mij op.